top of page

Viivi Pumpanen: Kuinka jännittäjästä tuli ammattiesiintyjä?

Viivi Pumpanen muistelee kouluaikoinaan olleensa niin kova jännittäjä, ettei kyennyt menemään luokan eteen pitämään esseetä. Kuinka Viivi sitten kykeni selättämään kovan luokan jännittämisensä ja miten hänestä tuli suosittu ammattiesiintyjä? Johanna ja kamera -sarjassa kuulemme Viivin vinkit esiintymiskammoisille!

"Olen aina halunnut tulla kaikkien kanssa hyvin toimeen ja jakaa positiivista, valoisaa energiaa ihmisille. Kun luo hyviä viboja ympärilleen, niin se antaa energiaa omaan tekemiseen", Viivi Pumpanen kertoo Gladiaattorit-ohjelman lehdistötilaisuudessa.


Viivi Pumpasen energia ja hyväntuulisuus tarttuu. Johanna ja Viivi keskustelevat esiintymiseen liittyvistä aiheista, kuten siitä, mistä läsnäolon kokemus syntyy ja kuinka vaativaan työhön löytyy paukkuja.


Viivi Pumpanen muistelee myös lapsuuttaan ja suhdetta esiintymiseen. Vaikka jännittäminen oli lähes halvaannuttava kokemus, hän kuitenkin päätti mennä pelkoa päin ja hakeutua haastaviin tilanteisiin. Viivi kertoo, ettei halua elää niin, että hänelle merkityksellisiä asioita jäisi pelon vuoksi tekemättä. Miten tämä tapahtui, katso lisää ylläolevasta videosta!


Seuraa KoivuTV:n ohjelmia some-kanavissamme:


Sinua saattaisi kiinnostaa myös:




KoivuTV on uusi viihteellinen hyvinvointiohjelma ja lifestylekonsepti. Julkaisemme inspiroivia hyvinvointiaiheisia podcasteja, kiinnostavia asiantuntijahaastatteluita ja julkisuuden henkilöiden vinkkejä hyvään oloon ja jaksamiseen.


KoivuTV:n juontajana ja käsikirjoittajana toimii Lauri Tähkä ja Elonkerjuusta tuttu viulisti-näyttelijä, tanssi-liiketerapiamenetelmien ohjaaja, esiintymisvalmentaja, Life Coach, Johanna Koivu.


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
bottom of page