top of page

Ismo Heikkilä: Mitä karisma on ja voiko sitä oppia?

Päivitetty: 10. toukok. 2019

Haluaisitko olla vetovoimainen henkilö tai karismaattinen puhuja? Johanna haastatteli Ismo Heikkilää suoran Tähdet Tähdet -lähetyksen jälkeen ja keskusteli hänen kanssaan siitä, mikä tekee hyvän esiintyjän. Ismo kertoi myös, tunnistaako hän esiintyjässä tähden.Johanna teki Lontoon teatterikouluvuosinaan maisterin koulutuksessaan tutkimusta karismasta ja siitä, mikä tekee esiintyjästä vangitsevan. Hän tuli siihen tulokseen, että karisma on sekä sisäsyntyistä että opittavissa. Kuinka vetovoimaisuutta sitten voi itselleen hankkia? Vastausta kysymykseen Johannan kanssa pohtii letkeäsanainen musiikkialan ammattilainen, Ismo Heikkilä.


Katso video klikkaamalla allaolevaa kuvaa!


Johanna ja kamera -sarjassamme Johanna Koivu tutustuu erilaisiin kaupunkikulttuurin tapahtumiin ja ilmiöihin.


Sinua saattaisi kiinnostaa myös:
 


Seuraa KoivuTV:n ohjelmia some-kanavissamme:


KoivuTV on uusi viihteellinen hyvinvointiohjelma ja lifestylekonsepti. Julkaisemme inspiroivia hyvinvointiaiheisia podcasteja, kiinnostavia asiantuntijahaastatteluita ja julkisuuden henkilöiden vinkkejä hyvään oloon ja jaksamiseen.


KoivuTV:n juontajana ja käsikirjoittajana toimii Lauri Tähkä ja Elonkerjuusta tuttu viulisti-näyttelijä, tanssi-liiketerapiamenetelmien ohjaaja, esiintymisvalmentaja, Life Coach, Johanna Koivu.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
bottom of page