top of page

Tähdet Tähdet -suosikki Ilta: Jännitätkö ennen suoraa lähetystä?

Päivitetty: 7. huhtik. 2019

Lahjakas laulaja Ilta kertoo, millaista on tehdä suoraa lähetystä ja esiintyä livenä sadoille tuhansille TV:n katsojille. Ilta kertoo myös, kuinka hän hallitsee jännitystä ja millaisia rutiineja hänellä on ennen esiintymistä.Johanna nappasi Iltan haastatteluun heti suoran Tähdet Tähdet -livelähetyksen jälkeen. Katso kiva haastattelu klikkaamalla allaolevaa kuvaa ja kuulet samalla, miten upeaääninen tulkitsija pitää äänensä kunnossa ja kuinka hän treenaa keikkakuntoaan.Jos aihe kiinnostaa, niin katso myös My Weekend - Tätä et nähnyt TV:ssä -video, jossa kurkistetaan Johannan viikonlopun kohokohtiin. Tähdet tähdet -studiossa Iltan lisäksi tavataan Izmo Heikkilä, jonka kanssa käydään syvällisiä keskusteluita karismasta. Diippii shittii, kuten Izmo asian ilmaisi. Johanna esittää Izmolle kysymyksen siitä, tunnistaako tähden.

Johannan viikonloppu alkoi Mirkka Metsolan Ultraviolet -fashion launchissa, missä juteltiin Mirkan ja taiteilija Ville Kylätaskun kanssa luovuudesta ja siitä, mikä on narsistinen psykoosi. Tämä video on nähtävillä ainoastaan Koivu Television YouTube-kanavalla! Samalla pääset tilaamaan kanavamme.


Sinua saattaisi kiinnostaa myös:
 


Seuraa KoivuTV:n ohjelmia some-kanavissamme:


KoivuTV on uusi viihteellinen hyvinvointiohjelma ja lifestylekonsepti. Julkaisemme inspiroivia hyvinvointiaiheisia podcasteja, kiinnostavia asiantuntijahaastatteluita ja julkisuuden henkilöiden vinkkejä hyvään oloon ja jaksamiseen.

KoivuTV:n juontajana ja käsikirjoittajana toimii Lauri Tähkä ja Elonkerjuusta tuttu viulisti-näyttelijä, tanssi-liiketerapiamenetelmien ohjaaja, esiintymisvalmentaja, Life Coach, Johanna Koivu.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
bottom of page