top of page

Pippa Laukka: Kuinka motivoida itsensä hyviin elämäntapoihin ruuhkavuosissa?

Päivitetty: 20. kesäk. 2019

Kuinka päästä raskaan päivän jälkeen sohvan pohjalta rättiväsyneenä ylös? Entä miten voi motivoida itseään liikkumaan vaikka mielummin käpertyisi television eteen viinilasin ja herkkulautasen kanssa?

Kaikkihan me haluamme olla terveitä ja hyvinvoivia, eikö niin. Olemmeko silti valmiita panostamaan jaksamiseemme ja tiedämmekö, mitä terveyden eteen kannattaisi oikeasti tehdä?

Suosittu lääkäri Pippa Laukka kertoo KoivuTV:n haastattelussa siitä, millaisista palasista hyvä olo koostuu. Koska kaikkeen ei voi itse vaikuttaa, kannattaa panostaa niihin asioihin, jotka ovat mahdollisia juuri nyt.

Johanna ja kamera -sarjassamme Johanna Koivu tutustuu erilaisiin kaupunkikulttuurin tapahtumiin ja ilmiöihin. Tämänkertainen haastattelu on kuvattu uuden treenikonsepti Trib3:n avajaisissa Helsingissä.


 


Sinua saattaisi kiinnostaa myös:
Seuraa KoivuTV:n ohjelmia some-kanavissamme:


Haluaisitko lisää insipraatiota suoraan sähköpostiisi? Hyvän olon uutiskirjeemme tilaaminen on helppoa ja vaivatonta, se on vain yhden klikkauksen päässä!


KoivuTV on uusi viihteellinen hyvinvointiohjelma ja lifestylekonsepti. Julkaisemme inspiroivia hyvinvointiaiheisia podcasteja, kiinnostavia asiantuntijahaastatteluita ja julkisuuden henkilöiden vinkkejä hyvään oloon ja jaksamiseen. KoivuTV:n juontajana ja käsikirjoittajana toimii Lauri Tähkä ja Elonkerjuusta tuttu viulisti-näyttelijä, tanssi-liiketerapiamenetelmien ohjaaja, esiintymisvalmentaja, LCF Life Coach Johanna Koivu.0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
bottom of page