top of page

Mikä ruokkii menestymistä, Noora Hautakangas?

Päivitetty: 20. kesäk. 2019

Noora Hautakangas kannustaa nuoria, siipiään kokeilevia yrittäjiä voittamaan pelkonsa esittämällä itselleen yksinkertaisen kysymyksen: Mikä on pahinta, mitä voisi tapahtua?Noora Hautankankaan innostus tarttuu. Hän on rohkeana ja intohimoisena yrittäjänä hieno esimerkki siitä, miksi unelmiaan kannattaa seurata.


"Pyrin uskomaan siihen, että me halutaan kaikki nostaa toisiamme. Mä en jaksa käyttää energiaa siihen, että mä alan pohtimaan, miten muilla menee. Mä käytän sen energian siihen mun omaan tekemiseen. Sanon itselleni välillä aamuisin, että tästä tulee hemmetin hyvä päivä!"


Mitkä muut seikat kannustavat jatkamaan pitkiä työpäiviä ja rohkaisevat riskinottoon? Onko Noora kohdannut yrittäjänä vähättelyä sukupuolensa tai ulkonäkönsä suhteen? Katso lisää allaolevasta videostamme!Johanna ja kamera -sarjassamme Johanna Koivu tutustuu erilaisiin kaupunkikulttuurin tapahtumiin ja ilmiöihin. Tämänkertainen haastattelu on kuvattu uuden Relove lifestyle-myymälän avajaisissa Helsingissä.


 


Sinua saattaisi kiinnostaa myös:
Haluaisitko lisää insipraatiota suoraan sähköpostiisi? Hyvän olon uutiskirjeemme tilaaminen on helppoa ja vaivatonta, se on vain yhden klikkauksen päässä!


Seuraa KoivuTV:n ohjelmia some-kanavissamme: Facebook | Youtube | Instagram | Twitter


KoivuTV on uusi viihteellinen hyvinvointiohjelma ja lifestylekonsepti. Julkaisemme inspiroivia hyvinvointiaiheisia podcasteja, kiinnostavia asiantuntijahaastatteluita ja julkisuuden henkilöiden vinkkejä hyvään oloon ja jaksamiseen. KoivuTV:n juontajana ja käsikirjoittajana toimii Lauri Tähkä ja Elonkerjuusta tuttu viulisti-näyttelijä, tanssi-liiketerapiamenetelmien ohjaaja, esiintymisvalmentaja Johanna Koivu.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
bottom of page