top of page

5 tärkeintä asiaa painonhallinnassa - Vertti Harjunpää ja Minna Pajulahti kertovat parhaat vinkkinsä

Päivitetty: 16. toukok. 2021

Kuinka pudottaa painoa pysyvästi? Entä kasvaako lihakset ilman kipua? Voimailun asiantuntijat Vertti Harjuniemi ja Minna Pajulahti listasivat tärkeimmät painonhallintavinkkinsä KoivuTV:n katsojille.Vertti Harjunpään viisi vinkkiä


Johanna tapasi personal trainer Vertti Harjuniemen, joka listasi KoivuTV:lle 5 tärkeintä asiaa painonhallinnassa. Hän painotti, että syömisen ja liikunnan suhteen on tärkeää katsoa kokonaisuutta ja laittaa isot linjat kuntoon.

 1. Kun painoa lähdetään viemään alas, niin sitä ei tehdä hampaat irvessä väärin. Terveeseen laihduttamiseen ei kuulu kehon näännyttäminen

 2. Älä elä kuin vankilassa

 3. Unohda syyllisyys

 4. Opi tuntemaan vapauksien oton ja repasahtamisen ero

 5. Vapaampi syömimen tulee liikunnan lisäämisen kautta

Katso Vertin vinkit ja löydä uusia näkökulmia jojolaihduttamiseen.Lihasta ei saa kirjekurssilta


Fitness-urheilija ja voimailija Minna Pajulahti vuorostaan kertoi reseptinsä kuntoon pääsemiseksi. Suomen lihaksikkaimmaksi naiseksi tituleerattu Minna Pajulahti tunnetaan Gladiaattorit-ohjalmasta nimellä Barbi. Minna Pajulahti teki suomalaista fitness-historiaa sijoittumalla kahdeksanneksi joulukuussa 2020 pidetyissä Ms. Olympia -kilpailuissa. Hän on ensimmäinen suomalainen, joka on sijoittunut Fitness-sarjassa kahdeksan parhaan joukkoon.


Minna Pajulahden resepti kuntoon pääsemiseksi

 1. Itsekuri

 2. Selkeä päämäärä

 3. Runsaasti treeniä

 4. Oikeanlainen ruokavalio

 5. Lepo

 6. Itsehillintä

Entä miten naiset voivat kasvattaa lihasta tai kuinka treenaamisesta saa mielekästä? Katso Minnan haastattelu klikkaamalla allaolevaa videota!Johanna ja kamera -sarjassamme Johanna Koivu tutustuu erilaisiin kaupunkikulttuurin tapahtumiin ja ilmiöihin. Tämä haastattelu on tehty MTV3-kanavan lehdistötilaisuudessa.


Seuraa KoivuTV:n ohjelmia some-kanavissamme:Johanna Koivu Karisma Coaching. Kuva: Jarkko Sirkiä

KoivuTV on uusi viihteellinen hyvinvointiohjelma ja lifestylekonsepti. Julkaisemme inspiroivia hyvinvointiaiheisia podcasteja, kiinnostavia asiantuntijahaastatteluita ja julkisuuden henkilöiden vinkkejä hyvään oloon ja jaksamiseen.
KoivuTV:n tuottajana ja käsikirjoittajana toimii viulisti-näyttelijä Johanna Koivu. Johanna on myös teatteriohjaaja, esiintymis- ja karismavalmentaja, draaman opettaja, tanssi-liiketerapiamenetelmien ohjaaja, ratkaisukeskeinen valmentaja LCF Life Coach® Master ja NLP Practitioner. Tutustu myös Johannan perustamaan Karisma Coaching® -valmennuskonseptiin!


Uusi asiakas - haluaisitko, että kartoitetaan sinun elämäntilanteesi? Nyt sinun kannattaa käyttää hyödyksi mahdollisuus ilmaiseen 20 minuutin etäkonsultaatioon Johannan kanssa:

https://www.karismacoaching.fi/yhteys


Sinua saattaisi kiinnostaa myös:


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


 • Black Facebook Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black Twitter Icon
bottom of page