top of page

Videomatka Hampurin tunnelmalliselle joulutorille - tapaa lentävä pukki!

Tule KoivuTV:n kanssa tunnelmalliselle matkalle Hampuriin! Tutustumme suosittuun joulutoriin ja maistelemme jouluherkkuja, näemme lentävän joulupukin ja illan pimetessä ihastelemme yläilmoissa ruksuttavaa suloista lelujunaa. Näyttävät joulumarkkinat ovat hyvin suosittuja tapaamispaikkoja ja keräävätkin sankoin joukoin ihmisiä nauttimaan lämpimistä juomista ja runsaista jouluherkuista.Johanna kuljettaa sinua vauhdikkaaseen tapaansa pitkin jouluista Hampuria. Käymme persoonallisissa pikkupuodeissa jouluostoksilla ja piipahdamme Johannan vietnamilaiseen suosikkiravintolaan, jossa on lämmin vastaanotto.KoivuTV:n toimitus toivottaa ihanaa joulua tämä suositun videomme välityksellä! Luodaan uusia matkailumuistoja sitten, kun reissaaminen on taas turvallisempaa.


Voit osallistua kotisohvaltasi käsin myös Aira Samulinin Hyrsylän mutkan joulujuhlaan. Kuulemme Airan muisteluita sota-ajan joulusta ja mieleenpainuvimman joulumuiston. Paikalla vierailee myös villi joulupukki, jonka parran taakse on piiloutunut Airan pitkäaikainen luottoystävä. Ehkä tunnistat, kuka julkisuuden henkilö on kyseessä.Hyrsylän mutkan juhlassa niinikään haastateltu apulaispormestari Nasima Razmyar kertoo ensimmäisestä joulustaan Rovaniemen vastaanottokeskuksessa ja siitä, millaista oli tulla vieraaseen maahan ja tavata joulupukki.Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

 


Seuraa KoivuTV:n ohjelmia myös some-kanavissamme: Facebook | Youtube | Instagram

KoivuTV on viihteellinen hyvinvointiohjelma ja lifestylekonsepti. Julkaisemme inspiroivia hyvinvointiaiheisia podcasteja, kiinnostavia asiantuntijahaastatteluita ja julkisuuden henkilöiden vinkkejä hyvään oloon ja jaksamiseen.KoivuTV:n tuottajana ja käsikirjoittajana toimii viulisti-näyttelijä Johanna Koivu. Johanna on myös teatteriohjaaja, esiintymisvalmentaja, draamaopettaja, tanssi-liiketerapiamenetelmien ohjaaja, ratkaisukeskeinen valmentaja LCF Life Coach® ja NLP Practitioner®. Lisäksi Johanna on ollut hyvinvointibloggarina Kotiliedessä ja Voi Hyvin - lehdessä. Katso myös Johannan Karisma Coaching® -valmentajasivut!

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
bottom of page