top of page

Voiko krapulaa ehkäistä? Asiantuntijan vinkki juhlijoille

Asiantuntija Jarmo Hörkkö kertoo haastattelussamme, millä tavoin on mahdollista ehkäistä krapulaa. Lisäksi kuulemme, miksi podemme krapulaa ja mitä elimistössä juhlimisen jälkeen tapahtuu.


Pycnogenol-mieheksikin tituleerattu Jarmo Hörkkö selittää Johannalle, mikä aiheuttaa pahoinvointisuuden alkoholin nauttimisen jälkeen. Hän kertoo, että krapula johtuu yksinkertaisesti siitä, että elimistössä on liikaa alkoholin aiheuttamia kuona-aineita.Jarmo kertoo muutaman vuoden takaisen tarinan tamperelaisista opiskelijoista. Miten tämä tarina liittyy krapulaan ja kuinka voit helpottaa oloasi juhlimisen jälkeen? Katso hauska videomme ja ota hyödylliset tiedot talteen!


Katso video klikkaamalla allaolevaa kuvaa!Jarmo Hörkkö työskennellyt Pycnogenolin parissa yli 30 vuotta ja hän toimii sitä valmistavan sveitsiläisen yrityksen Horphag Researchin konsulttina ja tuoteasiantuntijana Pohjoismaissa tittelillä "Senior Consultant Northern Europe". Pycnogenol on eräs tutkituimpia yksittäisiä ravintolisäraaka-aineita.


 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:


Seuraa KoivuTV:n ohjelmia myös some-kanavissamme:


KoivuTV on viihteellinen hyvinvointiohjelma ja lifestylekonsepti. Julkaisemme inspiroivia hyvinvointiaiheisia podcasteja, kiinnostavia asiantuntijahaastatteluita ja julkisuuden henkilöiden vinkkejä hyvään oloon ja jaksamiseen.


KoivuTV:n tuottajana ja käsikirjoittajana toimii viulisti-näyttelijä Johanna Koivu. Johanna on myös teatteriohjaaja, esiintymisvalmentaja, draamaopettaja, tanssi-liiketerapiamenetelmien ohjaaja, ratkaisukeskeinen valmentaja LCF Life Coach® ja NLP Practitioner. Katso myös Johannan Karisma Coaching® -valmentajasivut!

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
bottom of page