top of page

Voiko kelloa kääntää taaksepäin? Veitsetön facelift KoivuTV:n testissä

Päivitetty: 28. toukok. 2021

Kaupallinen yhteistyö: Pihlajalinna

Onko Ulthera-hoidolla mahdollista napakoittaa ihon tukikudoksia ja ehkäistä ihon ikääntymismuutoksia? Johanna Koivu testasi tämän tehokkaan ja huippumielenkiintoisen hoidon, joka perustuu ihon syvimpien kerrosten stimulaatioon ultraäänen avulla. Katso video, niin näet itse, mistä oikein on kysymys!Ihon esteettisiin hoitoihin erikoistunut sairaanhoitaja Sini Korhonen Pihlajalinnasta kertoo Johanna Koivulle, että ihon ikääntyminen alkaa jo 25 ikävuoden jälkeen. Ihossa tapahtuu monenlaisia ikääntymismuutoksia ja osa niistä voi tulla hyvinkin nopeasti, kun kollageenisynteesi laskee kuin lehmän häntä. Sitä myöden ihon tukirakenteet veltostuvat.
Johannan testaamassa Ulthera-hoidossa ei ole lainkaan toipumisaikaa. Hoidon aikana mikroskooppisen pienet lämpöimpulssit saatetaan syvälle ihokudoksiin ja näin käynnistyy prosessi, jolloin saadaan paljon uutta kollageenia. Näin saadaan tukikudosta ihoon. Hoidon aikana lihaskalvoihin ammutaan pieniä impulsseja, jolloin lifting-vaikutus tulee ihon kutistumisesta. Fokusoitu pistemäinen ultraääni ei aiheuta rasvan sulamista, kuten esimerkiksi tietyissä radiofrekvenssihoidoissa voi käydä.Katso video klikkaamalla ylläolevaa kuvaa, niin näet itse, mistä oikein on kysymys!KoivuTV raportoi ja kertoo videoissaan hyvinvoinnin, lifestylen sekä terveyden asioita, jotka ihastuttavat, hätkähdyttävät, kyseenalaistavat ja ennen kaikkea antavat katsojille eväitä parempaan vointiin ja elämään.

 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:


Seuraa KoivuTV:n ohjelmia some-kanavissamme: Facebook | Youtube | Instagram | Twitter KoivuTV on uusi viihteellinen hyvinvointiohjelma ja lifestylekonsepti. Julkaisemme inspiroivia hyvinvointiaiheisia podcasteja, kiinnostavia asiantuntijahaastatteluita ja julkisuuden henkilöiden vinkkejä hyvään oloon ja jaksamiseen.KoivuTV:n tuottajana ja käsikirjoittajana toimii viulisti-näyttelijä Johanna Koivu. Johanna on myös teatteriohjaaja, esiintymis- ja karismavalmentaja, draaman opettaja, tanssi-liiketerapiamenetelmien ohjaaja, Kehollisen tunneilmaisun metodin luoja, ratkaisukeskeinen valmentaja LCF Life Coach® Master ja NLP Practitioner. Tutustu myös Johannan perustamaan Karisma Coaching® -valmennuskonseptiin! Uusi asiakas - haluaisitko, että kartoitetaan sinun elämäntilanteesi? Nyt sinun kannattaa käyttää hyödyksi mahdollisuus ilmaiseen 20 minuutin etäkonsultaatioon Johannan kanssa: https://www.karismacoaching.fi/yhteys


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
bottom of page