top of page

Prinsessa Märtha Louise: Kuinka herkkyydestä tuli voimavara?

Päivitetty: 20. kesäk. 2019

Oletko aistiherkkä, usein tunteittesi vietävissä ja koet, että kuormitut helposti ihmisten seurassa? Oletko koskaan ajatellut, että saattaisit olla erityisherkkä? Erityisherkkyys on synnynnäinen ominaisuus, joka koskettaa 20% maailman väestöstä.Kuinka erityisherkkyyden sitten tunnistaa ja millaista elämä on kyseisen ominaisuuden kanssa? KoivuTV tapasi Norjan prinsessa Märtha Louisen ja hänen kollegansa Elisabeth Nordengin, jotka ovat juuri julkaisseet Herkäksi syntynyt -kirjan. Haastattelussa kuulemme myös, mitkä ovat erityisherkkyyden hyvät ja huonot puolet sekä millaista on elämä erityisherkän kumppanin kanssa.Klikkaa ylläolevaa kuvaa, niin kuulet lisäksi prinsessan vinkit erityisherkän hyvinvointiin ja jaksamiseen! Mukavia katseluhetkiä!


Seuraa KoivuTV:n ohjelmia some-kanavissamme:


KoivuTV on uusi viihteellinen hyvinvointiohjelma ja lifestylekonsepti. Julkaisemme inspiroivia hyvinvointiaiheisia podcasteja, kiinnostavia asiantuntijahaastatteluita ja julkisuuden henkilöiden vinkkejä hyvään oloon ja jaksamiseen.


KoivuTV:n juontajana ja käsikirjoittajana toimii Lauri Tähkä ja Elonkerjuusta tuttu viulisti-näyttelijä, tanssi-liiketerapiamenetelmien ohjaaja, esiintymisvalmentaja, Life Coach Johanna Koivu.


Haluaisitko lisää insipraatiota suoraan sähköpostiisi? Hyvän olon uutiskirjeemme tilaaminen on helppoa ja vaivatonta, se on vain yhden klikkauksen päässä!


 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
bottom of page