top of page

Mystinen musta apuna terveyshaasteissa - testissä Black Stuff

Päivitetty: 11. elok. 2021

Kaupallinen yhteistyö: Black Stuff Suomi

Nyt mennään metsään ja kunnolla! Black Stuff -maahantuoja Henri Helskyaho kutsui Johanna Koivun Turun metsämaisemaan maistamaan mystistä mustaa juomaa. Tässä KoivuTV:n jaksossa käydään metsässä, pelloilla ja vesistöissä ja keskustellaan luontoyhteydestä ja terveiden elämäntapojen merkityksestä.


Tekniikan insinööri Henri Helskyaho sai syöpädiagnoosin joulukuussa 2019. Samoihin aikoihin hän törmäsi tuotteeseen, jota kutsuu nimeltä Mystinen musta. Henri kävi läpi leikkaukset ja väsymyskauden, mutta toipui nopeasti. Henkka etsi tuotteen käsiinsä ja hänestä tuli Black Stuff -terveystuotteen maahantuoja.


Nyt, reilun vuoden jälkeen, hän kertoo, että syöpään sairastumiseen on tullut erilaista perspektiiviä. Pysähtyminen oman kehon ääreen herätti hänet aivan uudenlaiseen terveystietoisuuteen.Puiden viisaus ja luonnon parantava voima


Black Stuff on koivu-ja pakuriuutteesta valmistettu polyfenoliyhdiste, joka hyödyntää puiden nerokkuutta. Elimistöllemme tarjoillaan mahdollisuus paikata sitä aukkoa, joka meillä on ruokavaliossa ja ruuansulatuksessa. Tietyt ympäristötekijät, hengitysilman epäpuhtaudet, prosessoidun ruuan mukana tulevat kemikaalit, lisä- ja säilöntäaineet sekä köyhtynyt maaperä, voivat altistaa meitä erilaisille terveyshaasteille.


Vointi voi parantua, kun tämä musta juoma tuo suoliston mikrobiomin takaisin kosketuksiin metsän neitseellisen maaperän kanssa.


Mikään ravintolisä tai terveystuote ei korvaa monipuolista ja terveellistä ruokavaliota, mutta jos haluaa tukea elimistön toimintaan ja terveyshaasteisiin, voi luonnon omasta apteekista saada huomattavaa apua.Black Stuff: Polyfenolit, humus- ja fulvohapot


Black Stuff sisältää polyfenoleja, ligniinejä, fulvo- ja humushappoja, joiden terveysvaikutukset ovat herättäneet paljon mielenkiintoa ja niistä on tehty satoja yliopistotutkimuksia. Näitä luonnon superaineita on tutkittu myös lääketieteellistä käyttöä varten.


Mystinen musta tarjoaa luonnon ja maaperän omat tehoaineet käyttöön. Se sisältää kivennäisaineita, kuten rautaa, kaliumia, seleeniä ja kuparia. Tällä mustalla tehojuomalla on myös vahva antioksidanttivaikutus ja se on antiviraalinen eli viruksia tuhoava.Kerran viikossa kalaa?


Henkka on ahkera mökkeilijä ja hänellä on paljon tietoutta kalatuotannosta ja rasva-aineenvaihduntaan liittyvistä asioista. Johanna keskusteli hänen kanssaan myös rasva-aineenvaihdunnan optimoimisesta ja siitä, että meille opetettu tapa 'kalaa kerran viikossa', ei Helskyahon mukaan määrällisesti riitä. Kuulet lisää tästäkin aiheesta haastattelustamme.


Miltä tämä Mystinen musta eli Bläkki sitten oikein maistui ja olisiko Henkka Johannaa parempi KoivuTV:n juontaja jatkossa? Katso itse hauskalta videoltamme ja poimi talteen Henkan hyvinvointivinkit!


Henkka Helskyaho halaa puuta Turun kauniissa metsä- ja merimaisemissa. Katso video klikkaamalla yllä olevaa kuvaa!


Seuraa KoivuTV:n ohjelmia some-kanavissamme: Facebook | Youtube | Instagram | Twitter

 

KoivuTV on viihteellinen hyvinvointiohjelma ja lifestylekonsepti. Julkaisemme inspiroivia hyvinvointiaiheisia podcasteja, kiinnostavia asiantuntijahaastatteluita ja julkisuuden henkilöiden vinkkejä hyvään oloon ja jaksamiseen.

KoivuTV:n tuottajana ja käsikirjoittajana toimii viulisti-näyttelijä Johanna Koivu. Johanna on myös teatteriohjaaja, esiintymis- ja karismavalmentaja, draaman opettaja, tanssi-liiketerapiamenetelmien ohjaaja, ratkaisukeskeinen valmentaja LCF Life Coach® Master ja NLP Practitioner. Tutustu myös Johannan perustamaan Karisma Coaching® -valmennuskonseptiin!

Uusi asiakas - haluaisitko, että kartoitetaan sinun elämäntilanteesi? Nyt sinun kannattaa käyttää hyödyksi mahdollisuus ilmaiseen 20 minuutin etäkonsultaatioon Johannan kanssa: www.karismacoaching.fi/yhteys


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
bottom of page