top of page

Yleisön pyynnöstä - 90 päivää jälkikoronaa

Päivitetty: 31. heinäk. 2020


Tällä videolla kerron avoimesti tunnoistani jälkikoronasta paranemisen jälkeen. Avaan kokemuksiani siitä, millaista on ollut sairastaa infektiota, jota ei osata hoitaa. Kerron myös, mikä minua on auttanut sietämään pelkoa, huolta ja epävarmuutta tulevaisuutta kohtaan.Sain tartunnan maaliskuussa työpaikaltani oireettomalta henkilöltä, joka oli ottanut osaa surullisenkuuluisaan Musiikkitalon Naistenpäiväkonserttiin. Vietin hänen kanssaan kolmisen tuntia samoissa tiloissa ja otin vakavasti työpaikalla korostetun käsihygienian merkityksen. Koronapandemian alussa meillä Suomessa viruksen tarttumista ilmateitse pidetty kovinkaan merkittävänä, mikä kuulosti kieltämättä erikoiselta. Tämän tekstin kirjoittamisen hetkellä moni asia on onneksi muuttunut ja tiedetään jo, että virusta kantavan henkilön kanssa samassa ilmatilassa suhteellisen lyhytkin oleilu voi riittää tartunnan saamiseksi.Kehon paranemisprosessin tukemisen lisäksi olen tehnyt paljon sisäistä tunnetyöskentelyä. Olen käynyt läpi intensiivisen prosessin, jonka aikana olen lähestynyt sairauden esille nostamia tunteita ja kehoon varastoituneita muistoja. Henkinen työ itsensä kanssa on hyödyllistä kaikille, oli sitten sairas tai ei. Kun löydämme terveen tavan lähestyä tunteitamme ja annamme itsellemme luvan kokea kyseiset tunteet, voimme vapautua niiden vallasta.


Mitä minulle tapahtui post-koronasta parantumisen jälkeen? "Tajusin, että olen juossut pakoon tyhjiä hetki elämässäni. Minun on ollut vaikea pysähtyä, koska olen pelännyt, että pysähtymällä joudun kohtaamaan oman kuolevaisuuteni."


Näistä aiheista voit lukea lisää Karisma Coaching -valmennussivustoltani.


Toivottavasti saat videosta tietoa, vertaistukea tai mitä sitten ikinä kaipaatkaan tähän epävakaaseen maailmantilanteeseen!

Voi hyvin <3

JohannaSinua saattaisi kiinnostaa myös:

Seuraa KoivuTV:n ohjelmia myös some-kanavissamme:KoivuTV on viihteellinen hyvinvointiohjelma ja lifestylekonsepti. Julkaisemme inspiroivia hyvinvointiaiheisia podcasteja, kiinnostavia asiantuntijahaastatteluita ja julkisuuden henkilöiden vinkkejä hyvään oloon ja jaksamiseen.


KoivuTV:n tuottajana ja käsikirjoittajana toimii viulisti-näyttelijä Johanna Koivu. Johanna on myös teatteriohjaaja, esiintymisvalmentaja, draamaopettaja, tanssi-liiketerapiamenetelmien ohjaaja, ratkaisukeskeinen valmentaja LCF Life Coach® ja NLP Practitioner. Lisäksi Johanna on ollut hyvinvointibloggarina Kotiliedessä ja Voi Hyvin - lehdessä. Katso myös Johannan Karisma Coaching® -valmentajasivut!

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
bottom of page