top of page

Mitä hyötyä on erityisherkkyydestä? Asiantuntija vastaa

Päivitetty: 9. lokak. 2019

Erityisherkän ihmisen elämä on rikasta, monipuolista ja vivahteikasta. Erityisherkkyydessä on kuitenkin myös kääntöpuolensa. Millaisia haasteita tämä synnynnäinen temperamentti asettaa työelämälle, ihmissuhteille ja jaksamiselle? Entä miten erityisherkkä pystyy pitämään huolta jaksamisestaan ja suojautumaan elämän tyrskyissä?KoivuTV haastattelussa on tällä kertaa Suomen Erityisherkät ry:n toiminnanjohtaja Hannu Sirkkilä. Johanna Koivu tapasi Hannun Helsingissä kesällä 2019 Allas Seapoolin, Uspenskin katedraalin ja Helsingin kauppatorin maisemissa.


Hannu kertoo Johannalle olevansa elämyshakuinen erityisherkkä. Mitä se tarkoittaa ja millaista on olla elämyshakuisen erityisherkän elämä on? Kuulemme myös, mistä tunnistaa erityisherkkyyden ja millaisia neuvoja Hannu antaa rajojen asettamiseen ja itsetuntemuksen lisäämiseen.Voit myös kuunnella haastattelun KoivuTV podcastista. Podcast-versiossa erityisherkkyysteemaan paneudutaan vieläkin syvällisemmin kuin videolla.


Kuuntele podcast:Seuraa KoivuTV:n ohjelmia some-kanavissamme:


Sinua saattaisi kiinnostaa myös:


KoivuTV on uusi viihteellinen hyvinvointiohjelma ja lifestylekonsepti. Julkaisemme inspiroivia hyvinvointiaiheisia podcasteja, kiinnostavia asiantuntijahaastatteluita ja julkisuuden henkilöiden vinkkejä hyvään oloon ja jaksamiseen.


KoivuTV:n tuottajana ja käsikirjoittajana toimii viulisti-näyttelijä Johanna Koivu. Johanna on myös teatteriohjaaja, esiintymisvalmentaja, draamaopettaja, tanssi-liiketerapiamenetelmien ohjaaja, ratkaisukeskeinen valmentaja LCF Life CoachⓇ ja Licensed NLP Practitioner. Katso myös Johannan uunituoreet Karisma CoachingⓇ -valmentajasivut!


Haluaisitko lisää insipraatiota suoraan sähköpostiisi? Hyvän olon uutiskirjeemme tilaaminen on helppoa ja vaivatonta, se on vain yhden klikkauksen päässä!

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
bottom of page