Osallistu KoivuTV:n katsojakilpailuun!

Päivitetty: 17. huhti 2018

KoivuTv:n uutisia ja huikea kilpailu - TIISTAINA 10.4.2018 TÄRÄHTÄÄ klo 20.30! Kanavan nousuun ja kotimaiseen tuotantoon satsaava tv-kanava Alfa TV otti yhteyden ja pääsimme sopimukseen KoivuTV:n ohjelmien esittämisestä kanavalla 10 jakson verran. 10-osaisen sarjan jokaista ohjelmaa esitetään Alfa Tv:llä Prime Timessa kolme kertaa.

Ensiesitys on TIISTAINA 10.4. klo 20.30. Esityspaikat ovat TIISTAI 20.30, TORSTAI 19.00 ja SUNNUNTAI 22.00. AlfaTV löytyy siis koko Suomesta kanavapaikalta 15 ja on samassa nipussa Ylen kanavien kanssa.


Uutisen kunniaksi järjestämme huikean kilpailun, jossa on upeita palkintoja suomalaisilta naisyrittäjiltä. Osallistumistapoja on monia:


Voit seurata meitä Instagramissa: https://www.instagram.com/koivu.tv/ Voit tilata Youtube-kanavamme: https://www.youtube.com/channel/UCmzRxz_SYvcCGwwZ_WSUiSg Voit tilata myös uutiskirjeemme: https://www.koivutv.com (scrollaa sivun alalaitaan)

Tai voit halutessasi triplata onnistumismahdollisuutesi ja tehdä nämä kaikki!!


PALKINNOT:1. Vernada-korut: kaulakoru ja korvakorusetti. Makeanvedenhelmikaulakoru, jossa ELÄ. NAURA. RAKASTA.- tekstirengas ja korvakorut osterinkuorihelmiäishelmellä. Kaulakorun pituus n. 80 cm + riipus n. 6 cm. Korvakoruissa hopeakoukut. Setin arvo 75€. Lisätietoja: www.vernada-puoti.fi2. AntiGravity: yksityistunti. Yksityistunti sinulle ja ystävällesi Suomen ainoalla AntiGravity salilla, Lahdessa. Tunnin pituus on n. 50 minuuttia. Tunnilla pääset tuomaan kehoosi lisää tilaa ja nauttimaan hammockeissa lentämisestä. Arvo 150€. LIsätietoja: www.energyfly.fi


3. Pihqa: kymmenelle onnekkaalle kotimainen Pihqa-voide. Pihqa -voide on geelimäinen, helposti levitettävä ja aidolta metsältä tuoksuva vaalea voide ihon ongelmakohtiin. Pihqa on loistava apu esim. huulissa, kynsinauhoissa, kovettumissa, kantapäissä ja varpaissa. Suomalainen Avainlippu tuote valmistetaan kuusenpihkasta ja sillä on Euroopan kosmeettisen tuotteen tuoteturvallisuussertifikaatti. Yhden tuotteen arvo on n. 18€. Lisätietoja: www.pihqa.com


Sann-Art-sisustushimmeli

4. SannArt: sisustushimmeli. Sisustushimmelit ovat moderneja ja näyttäviä sisustuselementtejä, jotka sopivat ympärivuotiseen kodin sisustukseen. Suomessa käsin tehty, materiaalina muovipillit. Värivaihtoehtoina musta ja valkoinen. Arvo 59€. Lisätietoja: www.sannart.fi5. Kauneushoitola Leena Oksanen: hoitolan paras kasvohoito. Pitkävaikutteinen, hellävarainen ja tehokas ultraäänikasvohoito. Hoitoon sisältyy puhdistusemulsio, puhdistusvoide, kasvovesi, kulmien siistiminen, hieronta tehoseerumilla + voidemaisella naamiolla, seerumi + loppuvoiteet. Pituus noin 1,5h - 1 h 45 min. Arvo 95€. Lisätietoja: www.kauneushoitolaleenaoksanen.fi, Kauhajoki.


6. So Pretty: kahden hamam-pyyhkeen palkintosetti Turkkilainen hamam-pyyhe. Monikäyttöinen - Sopii kylpypyyhkeenä, rantapyyhkeenä, laudeliinana, piknikpeittona, pöytäliinana, huivina. -Koko: 100cm x 180cm, kevyt ja pehmeä -Erittäin imukykyinen, kuivuu hetkessä, sopii pieneen tilaan -100% puuvillaa, luontoystävällinen Palkintosetin arvo n. 35€. Lisätietoja: