top of page

Miten pysyt kunnossa ja ikinuorena laulaja Eini - KoivuTV Podcast #5

Päivitetty: 10. toukok. 2019

Johanna Koivu tapasi Einin Euroviisuetkoilla Yleisradion studion meikkihuoneessa ennen suoraan lähetykseen rientämistä. Aiheina esiintyminen, jännittäminen ja Einin tarina. Seuraavana päivänä Eini ja Johanna kokeilivat yhdessä Hypoxi-hoitoa. Kuuntele mitä Eini tykkäsi hoidosta. Kuulet samalla mikä ihmeen Hypoxi-hoito.


Jos haluat katsoa kyseisen Podcastin videon niin se onnistuu klikkaamalla alta. Hyviä katseluhetkiä!


Olisi mukava, jos seuraisit myös some-kanaviamme:


KoivuTV on uusi viihteellinen hyvinvointiohjelma ja lifestylekonsepti. Julkaisemme inspiroivia hyvinvointiaiheisia podcasteja, kiinnostavia asiantuntijahaastatteluita ja julkisuuden henkilöiden vinkkejä hyvään olon ja jaksamiseen. KoivuTV:n juontajana ja käsikirjoittajana toimii Lauri Tähkä ja Elonkerjuusta tuttu viulisti-näyttelijä, tanssi-liiketerapiamenetelmien ohjaaja, esiintymisvalmentaja Johanna Koivu.


Sinua saattaisi kiinnostaa myös:


1 kommentti

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

1件のコメント


Antti Liinpää
Antti Liinpää
2019年1月23日

Pieni inside-tietoisku Einin kuvauksista: Pääsimme Yleisradion suostumuksella kuvaamaan Einin valmistautumista Euroviisuetkot-lähetyksen kuvauksiin ja hetken myös itse kuvauksia. Pyyntöömme suhtauduttiin positiivisesti ja koimme ystävällistä kohtelua koko YLEn tiimin puolelta. Tapasimme myös etkojen juontajana toimineen sujuvasanaisen Mikko Silvennoisen, jonka kanssa kuvasimme hauskan pikku videon jännittämisestä ja esiintymiseen valmistautumisesta: https://www.koivutv.com/blog/euroviisuhuuma-p%C3%A4%C3%A4ll%C3%A4-ja-j%C3%A4nnitys-tiivistyy-kuinka-k%C3%A4y-meid%C3%A4n-superlahjakkaan-saaramme


Johannan jutustelu Einin kanssa meni sujuvasti ja materiaali on kivaa kuunneltavaa tai katsottavaa. Jatkoimme Einin kanssa seuraavana päivänä Helsingin Herttoniemen Hypoxi-salilla, jonka tarjoama painonhallinta-hoito vaikutti varsin kiinnostavalta. Ensin Eini ja Johanna "hyppäsivät" pussiin makoilemaan ja sitten oli hoikistavan pyöräilyn vuoro.


Tällaisten sisältöjen kuvaaminen on ilo myös tuottajalle! T. Tuottaja Liinpää

いいね!
  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
bottom of page