top of page

Millainen on hyvä hotelli? Haastattelussa Radisson Blu Plazan hotellinjohtaja Saija Syväjärvi

Päivitetty: 3. marrask. 2019

Kaupallinen yhteistyö: Radisson Blu Plaza

KoivuTV:n tuotantotiimi kävi tutustumassa suomalaiseen hotellihelmeen Helsingin Mikonkadulla, Kaisaniemen puiston päässä. Radisson Blu Plazan rakennuksella on upea historia. Mennyt näkyy nykyisyydessä, mutta myös yksityiskohdissa sekä huolitellussa kokonaisuudessa.KoivuTV:n kuvaustiimi kävi ensimmäisen kerran tutustumassa Radisson Blu Plazaan vuoden 2018 lopulla. Silloin tuottamamme videon aiheena oli hotellin keittiömestari Simo Räsäsen ja taiteilija Tero Annanollin luoma Miehen elämää -taidemenu, joka oli saanut inspiraatiota villiyrteistä ja sipoolaisesta metsämaisemasta. Moniaistilliseen ruokanautintoon liittyi oleellisena osana Annanollin taulujen lisäksi Plaza Restaurantin upea, historiallinen miljöö. Haastattelussamme Simo Räsänen kertoi Johanna Koivulle, miksi laadukkaaseen ruokaan kannattaa panostaa.Radisson Blu Plaza on Radissonien lippulaiva. Mitä se tarkoittaa? Entä millainen on hyvä hotelli? Näihin kysymyksiin vastaa KoivuTV:lle hotellinjohtaja Saija Syväjärvi. Katso video klikkaamalla allaolevaa kuvaa!Seuraa KoivuTV:n ohjelmia some-kanavissamme:


Haluaisitko lisää insipraatiota suoraan sähköpostiisi? Hyvän olon uutiskirjeemme tilaaminen on helppoa ja vaivatonta, se on vain yhden klikkauksen päässä!KoivuTV on uusi viihteellinen hyvinvointiohjelma ja lifestylekonsepti. Julkaisemme inspiroivia hyvinvointiaiheisia podcasteja, kiinnostavia asiantuntijahaastatteluita ja julkisuuden henkilöiden vinkkejä hyvään oloon ja jaksamiseen.

KoivuTV:n tuottajana ja käsikirjoittajana toimii viulisti-näyttelijä Johanna Koivu. Johanna on myös teatteriohjaaja, esiintymisvalmentaja, draamaopettaja, tanssi-liiketerapiamenetelmien ohjaaja, ratkaisukeskeinen valmentaja, Licenced NLP Practitioner ja Karisma CoachingⓇ -valmennuskonseptin perustaja.


0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
bottom of page