top of page

Maaretta Tukiainen ja Anne Karilahti: Mitä on työhyvinvointi?

Päivitetty: 20. kesäk. 2019

Kuinka työhyvinvointia voidaan räätälöidä yksilöllisesti ja millaisia taitoja siihen vaaditaan? Mikä merkitys on sosiaalisilla suhteilla työn tuottavuuteen? Entä millainen vaikutus työympäristöllä on ja kuinka kuormittumista voi vähentää? Näihin ja muihin kiinnostaviin työelämää koskeviin kysymyksiin saadaan vastaus asiantuntijahaastatteluistamme.

Johanna Koivu ja Maaretta Tukiainen
Maaretta Tukiainen ja Johanna Koivu Tiimiäly-kirjan julkistustilaisuudessa

Ensimmäisessä videossa kirjailija, valmentaja Maaretta Tukiainen kertoo, kuinka pysyä perässä työelämän muutoksessa ja miksi työntekijälle on tärkeää olla mukana päättämässä yrityksen arvoista.

KoivuTV ja Johanna Koivu olivat paikalla, kun Maaretta Tukiaisen, Ilona Hiilan ja Ida Hakolan Tiimiäly-kirja lanseerattiin. Maaretta kertoo haastattelussamme, kuinka edelläkävijä-yritys rakentaa yrityksen arvot yhdessä työntekijöiden kanssa. Katso video klikkaamalla allaolevaa kuvaa ja tule mukaan kirjajulkkareihin!

Toisessa työhyvinvointiteemaa käsittelevässä videossamme Valmentamon toimitusjohtaja Anne Karilahti kertoo, että työhyvinvoinnin lähtökohta on tiedostaa seuraavat asiat: - Mikä on sinun oma juttusi? - Millaista työtä haluat tehdä? - Mitkä ovat omat toiveesi ja tavoitteesi? Katso haastattelu ja kuule, miten sinä voit parantaa työhyvinvointiasi! Haastattelun näet klikkaamalla allaolevaa kuvaa.



Sinua saattaisi kiinnostaa myös:




 

Seuraa KoivuTV:n ohjelmia some-kanavissamme:


Haluaisitko lisää insipraatiota suoraan sähköpostiisi? Hyvän olon uutiskirjeemme tilaaminen on helppoa ja vaivatonta, se on vain yhden klikkauksen päässä!


KoivuTV on uusi viihteellinen hyvinvointiohjelma ja lifestylekonsepti. Julkaisemme inspiroivia hyvinvointiaiheisia podcasteja, kiinnostavia asiantuntijahaastatteluita ja julkisuuden henkilöiden vinkkejä hyvään oloon ja jaksamiseen.


KoivuTV:n juontajana ja käsikirjoittajana toimii näyttelijä, teatteriohjaaja, esiintymisvalmentaja, tanssi-liiketerapiamenetelmien ohjaaja, LCF Life Coach Johanna Koivu.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
bottom of page