top of page

Mitä sota opetti sinulle, sotaveteraani Ola Miettinen - KoivuTV Podcast #3

Päivitetty: 28. elok. 2019

Ola Miettinen on 94-vuotias sotaveteraani, joka on elänyt vaiherikkaan elämän. Ola kertoo KoivuTV:n haastattelussa Johanna Koivulle tilanteesta, jossa hän joutui rintamalle 18 vuoden ikäisenä nuorukaisena.

Klikkaa tästä ja kuuntele Olan kiehtova tarina!

Jakson sisältö:


KoivuTV Podcast Elämästä on dokumentaarinen haastattelusarja, jossa KoivuTV:n Johanna Koivu tapaa suomalaisia selviytyjiä. Ola Miettinen on 93-vuotias sotaveteraani, joka on elänyt vaiherikkaan elämän. Ola joutui sotaan jo nuorena miehenä ja hän kertoo KoivuTV:n haastattelussa Johanna Koivulle, mitä sota opetti hänelle. Lisäksi Ola kertoo, että sodassa solmituilla kontakteilla oli iso merkitys hänen tulevaan työuraansa. Ola Miettinen on yksi suomalaisen autokaupan pioneereista, jonka tarinaan voi tutustua Kalevi Karusuon Fiude - sata vuotta helsinkiläistä autokauppaa -kirjassa. Yksi Olan pitkän iän salaisuuksista on uinti, jota Ola on harrastanut koko ikänsä. Nautinnollisia kuunteluhetkiä!


Jos haluat katsoa kysyisen haastattelun videoversion, joka on pituudeltaan selvästi napakampi kuin podcast, se onnistuu helpoiten klikkaamalla videota alla:


Sinua saattaisi kiinnostaa myös: 

Olisi mukava, jos seuraisit myös some-kanaviamme:KoivuTV on uusi viihteellinen hyvinvointiohjelma ja lifestylekonsepti. Julkaisemme inspiroivia hyvinvointiaiheisia podcasteja, kiinnostavia asiantuntijahaastatteluita ja julkisuuden henkilöiden vinkkejä hyvään olon ja jaksamiseen. KoivuTV:n juontajana ja käsikirjoittajana toimii Lauri Tähkä ja Elonkerjuusta tuttu viulisti-näyttelijä, tanssi-liiketerapiamenetelmien ohjaaja, esiintymisvalmentaja, Life Coach, Johanna Koivu.0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
bottom of page