top of page

Johannan Koivun esittely ja miten KoivuTV sai alkunsa

Päivitetty: 13. kesäk. 2018

Monet suomalaiset tuntevat KoivuTV:n Johannan Lauri Tähkä & Elonkerjuu ja Elonkerjuu -yhtyeiden enegisenä sekä karismaattisena viulistina. Lauri Tähkä ja Elonkerjuu oli monena vuotena Suomen suosituin yhtye.

Johanna on valmistunut Lontoossa teatteritieteiden maisteriksi kuusi vuotta kestäneistä opinnoista. Hän on myös tanssi- ja liiketerapian ohjaaja.


Keikkakrumban ollessa kovimmillaan Johanna päätti, että jaksamiseen oli panostettava. Keho kärsi jatkuvasta valvomisesta, muutaman tunnin yöunista ja epäsäännöllisistä ruokailuista.

Johanna alkoi intohimoisesti tutkia, kuinka edistää jaksamista, nopeuttaa palautumista ja hidastaa vanhenemista. Takaraivossa jyskytti ajatus siitä, että jos asiaan ei panostaisi, rokkibändin vaatima lavashow sekä kiertue-elämä ei ehkä enää onnistuisi vanhemmalla iällä.


Jouduttuaan homekriisiin, Johanna joutui taistelemaan tosissaan terveydestään. Hän tutki erilaisia tapoja, joilla puhdistaa kehoa hometoksiineista ja muista sinne vuosia kerääntyneistä raskasmetalleista sekä torjunta-ainejäämistä.


Johanna toimi itse koekaniinina menetelmille, joista oli ulkomailla tehty tutkimuksia, mutta joita Suomessa ei tehty. Johanna viilasi ruokavalion ja elämäntapansa viimeisen päälle ja alkoi tervehtyä.


Koska Johanna vietti joka tapauksessa vietti suurimman osan ajastaan tutkiessaan ja etsiessään vastauksia, miksi jättää se siihen? Yhtä hyvin tietoa voisi jakaa muille samalla kun sitä keräisi lisää.


Terveyden ylläpito ei ole vain sairauksien hoitamista. Päivittäisillä valinnoillamme on erittäin suuri vaikutus siihen, mihin suuntaan hyvinvointiamme viemme.


Tarjonnan runsaus voi tuntua ylitsepääsemättömältä. Terveydenhoito on iso bisnes ja tarjontaa on paljon. Mistä tietää, kuinka aloittaa sen oikean hoidon etsiminen? Jos olet esimerkiksi kroonisesti väsynyt, aloitatko avun etsimisen uniklinikalta, homeopaatin vastaanotolta, psykiatrilta vai kenties ravitsemusterapeutilta. Harvalla on aikaa ja energiaa perehtyä kaikkiin olemassa oleviin mahdollisuuksiin ja etsiä oikeanlaista hoitoa netin syövereistä.


On paljon ihmisiä, jotka kärsivät selittämättömistä vaivoista ja kun heitä tutkitaan, testeissä ei löydy mitään.


Tässä vaiheessa tulee hyvinvointi- ja lifestylekonsepti KoivuTV avuksi. Sinun ei tarvitse kokeilla kaikkea itse, vaan me teemme sen puolestasi! Meidän missiomme on auttaa sinua, rakas katsoja, tulemaan parhaaksi versioiksi itsestäsi.


Olemme tärkeiden asioiden äärellä. Siispä teemme intohimolla ja isolla liekillä töitä, jotta saamme lunastettua lupauksemme: esitellä mahdollisimman laaja-alaisesti ja ilman ennakkoluuloja erilaisia vaihtoehtoja terveyden ja hyvinvoinnin hoitamiseen sekä ylläpitämiseen unohtamatta kauneutta ja rentoutta tarjoavaa lifestylea.


Lupaamme myös haastaa yleisesti vallalla olevia käsityksiä ja ylhäältä annettuja normeja, jotka tulisi mielestämme päivittää. Absoluuttiseen totuuteen emme silti edes pyri, koska oikeita ja vääriä vastauksia ei ole. Katsojana ja seuraajana voit muodostaa itse oman mielipiteesi.


Käytännössä lupauksemme tarkoittaa myös laatua. Teemme tv-tason videotuotantoa, jossa käytetty kalusto on monipuolista ja laadukasta. Julkaisemme viikoittain inspiroivaa materiaalia: yksittäisiä videoita, haastatteluita ja blogitekstejä sekä ekstroja ohjelmanteon kulisseista. Sivustoltamme löydät myös virkistäviä ja elvyttäviä harjoituksia hyvinvointisi tueksi.


Voidaan hyvin!


Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
bottom of page