top of page

Ella Kanninen: Mitä hyvä ruoka sinulle merkitsee?

Päivitetty: 11. marrask. 2019

Miten italialainen ruokakulttuuri on vaikuttanut Ella Kannisen hyvinvointiin? Entä mitä Ella toisi italialaisesta ruokakulttuurista Suomeen? Johanna Koivu haastatteli suosittua juontajaa herkkulautasten äärellä.


Juontaja-toimittaja Ella Kanniselle hyvä ruoka on hyvinvoinnin perusta. KoivuTV:n haastattelussa Ella kertoo, kuinka omaa hyvinvointiaan voi edistää syömällä oikein. Samalla hän muistuttaa, että hyvällä ruualla on myös sosiaalinen aspekti: ruokailu on jakamista ja yhdessäoloa sekä uusien makujen kokeilemista.


Siitä, kuinka italialainen ruokailukulttuuri on vaikuttanut Ellan hyvinvointiin, kuulet lisää lämminhenkisestä haastattelustamme. Videon näet klikkaamalla allaolevaa kuvaa.Johanna ja kamera -sarjassamme Johanna Koivu tutustuu erilaisiin kaupunkikulttuurin tapahtumiin ja ilmiöihin. Tämänkertainen haastattelu on kuvattu Silja Resort loves Italy -pressilounaalla.Sinua saattaisi kiinnostaa myös:
 

Seuraa KoivuTV:n ohjelmia some-kanavissamme:


KoivuTV on uusi viihteellinen hyvinvointiohjelma ja lifestylekonsepti. Julkaisemme inspiroivia hyvinvointiaiheisia podcasteja, kiinnostavia asiantuntijahaastatteluita ja julkisuuden henkilöiden vinkkejä hyvään oloon ja jaksamiseen.

KoivuTV:n tuottajana ja käsikirjoittajana toimii viulisti-näyttelijä Johanna Koivu. Johanna on myös teatteriohjaaja, esiintymisvalmentaja, draamaopettaja, tanssi-liiketerapiamenetelmien ohjaaja, ratkaisukeskeinen valmentaja LCF Life Coach® ja Licensed NLP Practitioner. Katso myös Johannan Karisma Coaching® -valmentajasivut!

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
bottom of page