top of page

Apua migreeniin ja parempaa palautumista ubikinonin avulla

Päivitetty: 30. lokak. 2023

Kuinka ubikinonista voi saada apua migreeniin? Entä voiko Bio-Qinon auttaa lihasten palautumisessa raskaan urheilusuorituksen jälkeen? Johanna Koivu tapasi terveystuoteasiantuntija Jarmo Hörkön, jonka kertoi KoivuTV Podcastin haastattelussa, mikä ubikinoni on ja kuinka se käyttäytyy elimistössä.Ubikinoni on elimistön tuottama aine, joka on välttämätön solujemme energiantuotannolle. Ubikinonia saa ravinnosta hyvin vähän, joten sen käyttäminen ravintolisän muodossa on usein perusteltua. Lisäksi on hyvä huomioida, että ubikinonin tuotanto elimistössä alkaa hiipumaan iän myötä.


Minkälaiseen tarpeeseen ja kenelle ubikinonia voi suositella?


Jarmo Hörkkö kertoi Johanna Koivulle, että on olemassa useita ihmisryhmiä, joille ubikinonin käyttöä voi suositella. Koska elimistön oma tuotanto vähenee iän myötä, yli kolmekymppiset ja erityisesti ruuhkavuosien uuvuttamat sekä ikääntyneet voivat hyötyä ubikinonin käytöstä.


Ubikinonia voi suositella urheilijoille ja aktiivista elämää viettäville lihasenergia-aineenvaihduntaa tukemaan. Ubikinonin avulla pystytään parantamaan sydämen pumppausvoimaa.


Kolmas ihmisryhmä on migreenikot, joita on noin 10-15% suomalaisista. Ubikinonin käyttö migreenin hoidossa on kirjattu Käypä hoito -suositukseen.


Lisäksi Bio-Qinon Q10:n käytöstä voivat hyötyä statiinien käyttäjät, joita on Suomessa noin 700 000. Tämä ihmisryhmä voi ubikinonin ansiosta saada apua väsymykseen ja lihasheikkouteen.


Kuuntele lisää KoivuTV Podcastista, jossa Jarmo Hörkkö kertoo muun muassa, mitä eroa on farmaseuttisella ja elintarvikelaatuisella tuotannolla ajatellen ubikinonin imeytyvyyttä, puhtautta ja vahvuutta.


Kuuntele KoivuTV Podcast klikkaamalla alla olevaa linkkiä. Voit myös kuunnella jakson seuraavista kanavista: Spotify, Apple Podcast tai Google Podcast.
Sinua saattaisi kiinnostaa myös: Superantioksidantin jäljillä Ranskassa


Kuulen mielelläni ajatuksiasi tästä postauksesta! Olisi myös mukava tavata somessa:❤ Johanna


KoivuTV on viihteellinen hyvinvointiohjelma ja lifestyle-konsepti. Julkaisemme inspiroivia hyvinvointiaiheisia podcasteja, kiinnostavia asiantuntijahaastatteluita ja julkisuuden henkilöiden vinkkejä hyvään oloon ja jaksamiseen.KoivuTV:n tuottajana ja käsikirjoittajana toimii viulisti-näyttelijä Johanna Koivu. Johanna on myös teatteriohjaaja, esiintymis- ja karismavalmentaja, draaman opettaja, tanssi-liiketerapiamenetelmien ohjaaja, ratkaisukeskeinen valmentaja LCF Life Coach® Master ja NLP Practitioner. Johanna on erikoistunut jännittämisen kanssa kamppailevien auttamiseen. Tutustu lisää Johannan perustamaan Karisma Coaching® -konseptiin.


Johannalla on laaja holistinen terveystietämys (hyvinvointivaikuttaja ja -bloggari: Voi Hyvin -lehti ja Kotiliesi, funktionaalisen lääketieteen ja terveys- ja hyvinvointigeenitestien tulkinnan koulutukset).


Lue lisää:0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
bottom of page