top of page

Ajatteletko oikeita asioita?

Päivitetty: 29. marrask. 2021

Aivomme on rakennettu niin, että se, mihin kiinnitämme huomiota, kasvaa. Elämässä on sekä oppitunteja että siunauksia. Jos otamme oppitunnit vastaan, ne voivat muuttua siunaukseksi jossain vaiheessa.Nyt ei puhuta postiivisesta ajattelusta vaan viisaasta elämän strategiasta. Olemme vastuussa omasta positiivisesta palautteesta itsellemme, toteaa haastattelussamme hyvinvointivalmentaja Mia Korpi.


Katso lisää ja opi, kuinka itseään ja muita voi kannustaa eteenpäin kohti hyvää elämää. Ja jos pidit tästä videosta, niin näytäthän sen meille! Otamme mielellämme vastaan kommentteja ja jatkamme keskustelua kanssanne!


Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Seuraa KoivuTV:n ohjelmia some-kanavissamme:


KoivuTV on viihteellinen hyvinvointiohjelma ja lifestylekonsepti. Julkaisemme inspiroivia hyvinvointiaiheisia podcasteja, kiinnostavia asiantuntijahaastatteluita ja julkisuuden henkilöiden vinkkejä hyvään oloon ja jaksamiseen.
KoivuTV:n tuottajana ja käsikirjoittajana toimii viulisti-näyttelijä Johanna Koivu. Johanna on myös teatteriohjaaja, esiintymis- ja karismavalmentaja, draaman opettaja, tanssi-liiketerapiamenetelmien ohjaaja, ratkaisukeskeinen valmentaja LCF Life Coach® Master ja NLP Practitioner. Tutustu myös Johannan perustamaan Karisma Coaching® -valmennuskonseptiin!


Uusi asiakas - haluaisitko, että kartoitetaan sinun elämäntilanteesi? Nyt sinun kannattaa käyttää hyödyksi mahdollisuus ilmaiseen 20 minuutin etäkonsultaatioon Johannan kanssa: https://www.karismacoaching.fi/yhteys


Voit samalla tutustua myös Johannan Eroon esiintymisjännityksestä -verkkokurssiin.0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
bottom of page