Ajatteletko oikeita asioita?

Päivitetty: 3. loka 2019

Aivomme on rakennettu niin, että se, mihin kiinnitämme huomiota, kasvaa. Elämässä on sekä oppitunteja että siunauksia. Jos otamme oppitunnit vastaan, ne voivat muuttua siunaukseksi jossain vaiheessa.Nyt ei puhuta postiivisesta ajattelusta vaan viisaasta elämän strategiasta. Olemme vastuussa omasta positiivisesta palautteesta itsellemme, toteaa haastattelussamme hyvinvointivalmentaja Mia Korpi.


Katso lisää ja opi, kuinka itseään ja muita voi kannustaa eteenpäin kohti hyvää elämää. Ja jos pidit tästä videosta, niin näytäthän sen meille! Otamme mielellämme vastaan kommentteja ja jatkamme keskustelua kanssanne!


Sinua saattaisi kiinnostaa myös:


Miksi läsnäoloa kannattaa harjoitella?


Pippa Laukka: Kuinka motivoida itsensä hyviin elämäntapoihin ruuhkavuosissa?


Käytätkö energiasi sinulle tärkeisiin asioihin?


Seuraa KoivuTV:n ohjelmia some-kanavissamme:

Facebook | Youtube | Instagram | Twitter


KoivuTV on uusi viihteellinen hyvinvointiohjelma ja lifestylekonsepti. Julkaisemme inspiroivia hyvinvointiaiheisia podcasteja, kiinnostavia asiantuntijahaastatteluita ja julkisuuden henkilöiden vinkkejä hyvään oloon ja jaksamiseen.


KoivuTV:n juontajana ja käsikirjoittajana toimii Lauri Tähkä ja Elonkerjuusta tuttu viulisti-näyttelijä, tanssi-liiketerapiamenetelmien ohjaaja, esiintymisvalmentaja, draamaopettaja, LCF Life Coach. NLP Practitioner ja Karisma Coaching -valmennuskonseptin perustaja Johanna Koivu.

0 kommenttia