top of page

Satu Silvon mielestä ihmiset addiktoituvat stressille ja saattavat pitää sitä normaalina tilana

Päivitetty: 11. marrask. 2019

Satu Silvo kertoo Kasvisravintola Silvopleen 20-vuotisjuhlissa Johanna Koivulle hyvinvointinsa avaimista ja siitä, kuinka on mahdollista jaksaa kahdessa haastavassa työroolissa näyttelijänä ja yrittäjänä.Mikä on olennaista yrittäjyydessä, Satu Silvo?


Sadun mukaan yrittäjyydessä merkittävää on se, että uskoo itse asiaansa ja saa työyhteisöstä sekä läheisiltä ihmisiltä kannustusta. Rehellisyys on myös tärkeää: kun haasteet otetaan avoimesti vastaan, löytyy kasvun mahdollisuus. Hyvä yrittäjyys syntyy siitä, että tunnistaa omat ja työyhteisönsä rajat. Onnistuminen ei ole hänen mukaansa sattumanvaraista - täytyy ymmärtää, mitä ollaan tekemässä ja kenelle. Yrittäjällä on vaakakupissa hyvien asioiden lisäksi myös stressi ja pelko. Rohkeus on Sadulle sitä, että tekee vaikka pelottaa.


Mitkä viisi asiaa auttavat Satu Silvoa stressaavissa ja haastavissa elämäntilanteissa?


Satu kertoo Johannalle liikunnan merkityksestä omassa elämässään. Hyvinvoinnin kannalta on tärkeää purkaa stressiä ja puhdistaa kehoa kuona-aineista. Tämä mahdollistuu sellaisen liikunnan avulla, joka menee solutasolle. Aivojemme viemärijärjestelmän täytyy puhdistua.


Jos me koko ajan olemme stressaavassa tilanteessa, niin siitäkin tulee helposti addiktio. Saattaa tulla harha, että minähän selviän, vaikka olen koko ajan tuulessa ja tuiskussa, mutta se ei ole totta.

Mitkä neljä muuta voimavaraa Satu manitsee? Katso lisää haastattelustamme klikkaamalla allaolevaa kuvaa.

Johanna ja kamera -sarjassamme Johanna Koivu tutustuu erilaisiin kaupunkikulttuurin tapahtumiin ja ilmiöihin. Tällä kertaa Johanna vieraili Kasvisravintola Silvopleen 20-vuotisjuhlissa Helsingissä.


Seuraa KoivuTV:n ohjelmia some-kanavissamme:KoivuTV on uusi viihteellinen hyvinvointiohjelma ja lifestylekonsepti. Julkaisemme inspiroivia hyvinvointiaiheisia podcasteja, kiinnostavia asiantuntijahaastatteluita ja julkisuuden henkilöiden vinkkejä hyvään oloon ja jaksamiseen.


KoivuTV:n tuottajana ja käsikirjoittajana toimii viulisti-näyttelijä Johanna Koivu. Johanna on myös teatteriohjaaja, esiintymisvalmentaja, draamaopettaja, tanssi-liiketerapiamenetelmien ohjaaja, ratkaisukeskeinen valmentaja LCF Life Coach® ja Licensed NLP Practitioner. Katso myös Johannan Karisma Coaching® -valmentajasivut!

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
bottom of page