top of page

Oletko paras versio itsestäsi?

Päivitetty: 30. maalisk. 2018

On monia tapoja pitää huolta terveydestä ja hyvinvoinnista. Terveyden ylläpito ei ole vain sairauksien hoitamista, kuten asia usein länsimaisen lääketieteen silmin nähdään. Omilla, päivittäisillä valinnoillamme on erittäin suuri vaikutus siihen, mihin suuntaan hyvinvointiamme viemme.


Kiinalainen lääketiede esimerkiksi hoitaa ihmistä jo ENNEN KUIN hän sairastuu. On toki paljon helpompaa ylläpitää terveyttä kuin parantaa sairautta.


Kun tähtäämme kokonaisvaltaiseen, hyvään oloon, on tärkeää pyrkiä ymmärtämään, että menetelmät eivät ole jokaiselle samanlaisia - kaikille eivät sovi samat lääkkeet tai jokin tietty ruokavalio. Myös elämäntilanteella ja vuodenajalla on oma vaikutuksensa.

Jos ihmisellä on monta erilaista vaivaa, voi olla todella vaikeaa hahmottaa kokonaiskuvaa. Uhkakuvana onkin tilanne, jossa jokainen spesialisti hoitaa vain omaa osa-aluettaan ja kokonaiskuvaa ihmisestä tuntevana, kehollisena ja ajattelevana kokonaisuutena ei synny. Potilas on kuin palapeli, joka ei tule koskaan valmiiksi, koska jossa palaset ovat väärillä paikoilla tai jopa hukassa.Tarjonnan runsaus voi tuntua ylitsepääsemättömältä. Terveydenhoito on iso bisnes ja tarjontaa on paljon. Mistä tietää, kuinka aloittaa sen oikean hoidon etsiminen? Jos olet esimerkiksi kroonisesti väsynyt, aloitatko avun etsimisen uniklinikalta, homeopaatin vastaanotolta, psykiatrilta vai kenties ravitsemusterapeutilta. Harvalla on aikaa ja energiaa perehtyä kaikkiin olemassaoleviin mahdollisuuksiin ja etsiä oikeanlaista hoitoa netin tietoviidakosta.


On paljon ihmisiä, jotka kärsivät selittämättömistä vaivoista ja kun heitä tutkitaan, testeissä ei löydy mitään.

Tässä vaiheessa tulee hyvinvointisivusto KoivuTV avuksi. Sinun ei tarvitse kokeilla kaikkea itse, vaan me teemme sen puolestasi! Meidän missiomme on auttaa sinua, rakas katsoja, tulemaan parhaaksi versioiksi itsestäsi!


Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
bottom of page