top of page

Kuinka yhdistää raskaushaaveet ja ura yli 35-vuotiaana?

Päivitetty: 1. elok. 2019

Kaupallinen yhteistyö: Pur-kauppa

Naisten terveyteen ja hedelmällisyyden hoitoon erikoistunut ravintoterapeutti Henrietta Norton on kärsinyt parikymppisenä kroonisesta ja hyvin kivuliaasta endometrioosista. Tästä syystä lääkärit kertoivat hänelle, että hän ei tulisi koskaan saamaan lapsia. Henrietta löysi kuitenkin ravintoterapiasta avun ja laittoi koko ruokavalionsa uusiksi. Hoito tehosi ja tänä päivänä hän on kolmen lapsen äiti. Nyt hän haluaa auttaa muita samankaltaisten terveysongelmien kanssa painiskelevia naisia klinikallaan Lontoossa.



Haastattelussamme Henrietta kertoo, millaisin keinoin kiireiset, yli 35- vuotiaat naiset voivat suojella hedelmällisyyttään ja edesauttaa raskaaksi tulemista. Hän kertoo myös, että kyseessä on hyvin yleinen ongelma, jota hän näkee paljon klinikallaan: uraa tekevät naiset eivät ole ehtineet perustaa perhettä tai sopivaa partneria ei ole löytynyt. Katso Henriettan arvokkaat käytännön vinkit klikkaamalla ylläolevaa kuvaa!


Katso myös, mitä Henrietta kertoo yrttien käytöstä raskauden aikana:


KoivuTV:n Johanna Koivu tapasi Henrietta Nortonin (BSc Dip NT) I love me -messuilla.


Seuraa KoivuTV:n ohjelmia some-kanavissamme:


Haluaisitko lisää insipraatiota suoraan sähköpostiisi? Hyvän olon uutiskirjeemme tilaaminen on helppoa ja vaivatonta, se on vain yhden klikkauksen päässä!



0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
bottom of page