top of page

Aira Samulin: Kuinka elää pitkä ja aktiivinen elämä?

Päivitetty: 27. helmik. 2022

Olin yksinhuoltaja, julkkis ja naisyrittäjä, se oli haastava yhdistelmä. Tässä ohjelmassa on tarjolla 54 minuuttia viisautta, lämpöä ja ymmärrystä. Siitä pitää huolen Aira Samulin, jonka Johanna Koivu tapasi huhtikuussa 2018.


KoivuTV vietti kokonaisen päivän Aira Samulinin luona. Valmistimme yhdessä herkullista kalakeittoa ja Aira jakoi salaisen reseptinsä myös katsojillemme.

Jaksossa mukana Airan huippuvinkit kaikille yrittäjille. Kuulemme myös Airan vinkit, miten pysyä kunnossa ja elää pitkä sekä aktiivinen elämä.


Riemukas päivä Airan kanssa on kuunneltavissa KoivuTV podcastina:Jos haluat katsoa haastattelun videolta, jonka lopussa Johanna pääsee tanssimaan Airan sekä Rytmikkäiden kanssa niin klikkaa videota:Olisi ilo, jos seuraisit myös some-kanaviamme:


KoivuTV on viihteellinen hyvinvointiohjelma ja lifestylekonsepti. Julkaisemme inspiroivia hyvinvointiaiheisia podcasteja, kiinnostavia asiantuntijahaastatteluita ja julkisuuden henkilöiden vinkkejä hyvään oloon ja jaksamiseen.


KoivuTV:n tuottajana ja käsikirjoittajana toimii viulisti-näyttelijä Johanna Koivu. Johanna on myös teatteriohjaaja, esiintymis- ja karismavalmentaja, draaman opettaja, tanssi-liiketerapiamenetelmien ohjaaja, ratkaisukeskeinen valmentaja LCF Life Coach® Master ja NLP Practitioner. Tutustu myös Johannan perustamaan Karisma Coaching® -valmennuskonseptiin!Johanna Koivun tarjoama coaching pohjautuu positiiviseen psykologiaan, ratkaisukeskeisyyteen, NLP-menetelmiin ja kognitiiviseen käyttäytymistieteeseen. Johannalla on käytössään edellä mainittujen lisäksi 20-vuotinen kokemus kouluttamisesta ja mentoroinnista, tanssiterapeuttisten menetelmien ja ilmaisullisten tekniikoiden pohjalta kehitetty Kehollisen tunneilmaisun metodi sekä laaja holistinen terveystietämys (hyvinvointivaikuttaja ja -bloggari: Voi Hyvin -lehti ja Kotiliesi, funktionaalisen lääketieteen ja terveys- ja hyvinvointigeenitestien tulkinnan koulutukset).


Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
bottom of page