top of page

Koirien avulla syöpä voidaan löytää aikaisessa vaiheessa

Päivitetty: 20. kesäk. 2019

KoivuTV tutustui syöpäkoirien koulutukseen Helsingin Viikissä. Kyseessä on ainoa laatuaan oleva syöpäkoirien hajuerottelukoulutus Suomessa. On uskomatonta, kuinka paljon erilaisia mahdollisuuksia koirien hajuaistin käytössä piilee!Hajuerottelutaidon avulla koirat voidaan kouluttaa löytämään melkein mitä vain, kuten esimerkiksi raha- ja huumekätköjä, lutikoita, rottia, homemikrobeja ja jopa syöpää. Nykyään tiedetään usean ulkomaisen tutkimuksen perusteella, että koiran hajuaistia voidaan käyttää hyväksi sairauksien varhaisessa diagnosoinnissa. Tutkijoiden mukaan syövässä on tietty ominaishaju, jonka koira pystyy havaitsemaan tarkan hajuaistinsa avulla. Koira voidaan kouluttaa erottamaan sairaiden yksilöiden näytteet terveiden yksilöiden näytteistä. Katso aiheesta lisää: Koirille syövän etsiminen on leikkiäSeuraa KoivuTV:n ohjelmia some-kanavissamme:


Haluaisitko lisää insipraatiota suoraan sähköpostiisi? Hyvän olon uutiskirjeemme tilaaminen on helppoa ja vaivatonta, se on vain yhden klikkauksen päässä!


KoivuTV on uusi viihteellinen hyvinvointiohjelma ja lifestylekonsepti. Julkaisemme inspiroivia hyvinvointiaiheisia podcasteja, kiinnostavia asiantuntijahaastatteluita ja julkisuuden henkilöiden vinkkejä hyvään oloon ja jaksamiseen.

KoivuTV:n juontajana ja käsikirjoittajana toimii Lauri Tähkä ja Elonkerjuusta tuttu viulisti-näyttelijä, tanssi-liiketerapiamenetelmien ohjaaja, esiintymisvalmentaja, Life Coach Johanna Koivu.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Komentáře


  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
bottom of page