top of page

Voiko selluliitista päästä eroon pysyvästi?

Päivitetty: 29. toukok. 2019

Kaupallinen yhteistyö: Method Pisara

Kun puhutaan selluliitista, täytyy puhua myös lymfajärjestelmästä ja ruokavaliosta. Lymfajärjestelmä on elimistömme jätehuoltojärjestelmä, joka poistaa solun oman aineenvaihdunnan tuottaman kuonan. Ongelmat alkavat siinä vaiheessa, kun tämä järjestelmä tukitaan syömällä väärin. Kun järjestelmä tällä tavoin ylikuormittuu, jää ylimääräinen jäte pehmytkudokseen ja aiheuttaa selluliittia.Method Pisaran kehittäjä, Teresa Sepponen, kertoo haastattelussamme, mitä asialle voi tehdä. Hän on luonut ainutlaatuisen, viisiportaisen hoito-ohjelman, jolla tuetaan kehon toimintoja ja poistetaan pysyvästi kuonaa ja selluliittia.


Method Pisaran hoito-ohjelmassa pyritään minimoimaan tai vähentamään kaikki tekijät, jotka vaikuttavat selluliitin muodostumiseen.

1. Korjataan vanhat kertymät pois

2. Vahvistetaan lymfajärjestelmää

3. Eliminoidaan kiertoesteet

4. Rakennetaan sidekudos uusiksi


Katso kiinnostava haastattelu ja Johannan hoitotestaus!


KoivuTV on uusi viihteellinen hyvinvointiohjelma ja lifestylekonsepti. Julkaisemme inspiroivia hyvinvointiaiheisia podcasteja, kiinnostavia asiantuntijahaastatteluita ja julkisuuden henkilöiden vinkkejä hyvään oloon ja jaksamiseen.

KoivuTV:n juontajana ja käsikirjoittajana toimii Lauri Tähkä ja Elonkerjuusta tuttu viulisti-näyttelijä, tanssi-liiketerapiamenetelmien ohjaaja, esiintymisvalmentaja, LCF Life Coach, Johanna Koivu.


 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
bottom of page