top of page

Testissä ihoa nuorentava Plaxpot-hoito

Päivitetty: 15. jouluk. 2023

Kaupallinen yhteistyö: Rebel Helsinki

Minua kiinnostaa tavattomasti ihonhoidon uutuudet, joissa ihon kuntoa voi korjata ilman kirurgin veistä tai botuliinia. Niinpä kävin testaamassa Plaxpot-uutuushoidon, joka lupaa nuorentaa ihoa turvallisesti ja tehokkaasti aktivoiden ihon omaa kollageenisynteesiä.

Plaxpot-hoito tehdään patentoidulla, medikaalisen sertifikaatin omaavalla laitteella. Tämä on mielestäni tärkeää mainita, sillä laitteissa, hoidoissa ja siten myös lopputuloksessa on eroja. Hoidon minulle teki Rebel Helsingissä Jessica Delst.


Mistä hoidossa on kyse?

Hoito tehdään plasmakynällä, joka lähettää mikromillimetristä plasmasalamaa. Plasmavalon seurauksena hoidettavalle alueelle syntyy pieni piste. Kun näitä mikroskoppisia pisteitä tehdään paljon hoidettavalle alueelle, niin ihokudos supistuu ja iho tiukkenee.

Plaxpot-laitteella voidaan hoitaa yllättävän monia erilaisia iho-ongelmia. Sen lisäksi, että sillä voidaan esimerkiksi kohottaa silmäluomia, poistaa otsaryppyjä ja pienentää silmäpusseja, laite korjaa myös pigmenttiläiskiä ja arpia.


Olen perimässä saanut raskaat yläluomet, jotka korostuvat kun ikää karttuu. Siksipä halusin testata, millainen vaikutus hoidolla olisi sllmänympäryksiini.


Miltä hoito tuntuu?

Jessica kertoo, että asiakkat ovat kokeneet hoidon hyvin eri tavoin, koska kipukynnys on jokaisella erilainen ja koska kipu on hyvin subjektiivinen käsite. Käteni hikosivat aluksi, mutta se johtui ennemminkin ajatuksesta plasmavalosta lähellä silmää. Kuitenkin tieto siitä, että valo saavuttaa vain epidermiksen eli ihon uloimman osa, helpotti oloani.


Olin todella yllättynyt siitä, kuinka vähän hoito sattui. Puudutusvoide oli todella tehokas ja välillä en tuntenut oikeastaan mitään hyttysenpistoa voimakkaampaa. Kulmakarvat olivat aroin alue ja vasen puoli oli tuntoherkempi kuin oikea.


Kuitenkaan kyse ei ole hemmotteluhoidosta ja kannattaa varautua siihen, että hoito voi tuntua. Olen kuitenkin sitä mieltä, että no pain no gain.

Hoidon jälkeen kasvoja kuumotti ja sain anthistamiiinin mahdollista turvotusta helpottamaan. Jessica havaitsi jo nyt ihon tiivistymistä. Plasmasalaman pisteet silmien ympärillä näyttivät vaalealta, tribaalikuvioiselta hennatatuoinnilta. Minulle kerrottiin, että pisteet lähtevät kolmen-neljän päivän kuluessa. Lopullinen tulos on nähtävillä 8-12 viikon kuluessa.


Ihoni reagoi herkästi turvotuksella ja niin kävi nytkin. Hoidon jälkeisenä päivänä pysyin mielelläni sisätiloissa. Käsittelin pään alueen lymfapisteitä, viilensin silmänympäryksiä kylmällä kaurapussilla ja join nestettä poistavaa yrttiteetä. Kolmantena päivänä turvotus alkoi helpottaa ja ihon pisteet alkoivat putoilla pois.


Hoidon edut

Yleensä yksi käsittely riittää, mikä on mielestäni iso plussa. Hoito on turvallinen ja palautuminen nopeaa. Plaxpot-hoidon avulla voi hidastaa ihon vanhenemismuutoksia ja siten pitkittää tarvetta kirurgisille toimenpiteille.

Kenelle?

Sopii pääsääntöisesti kaikille ja kaiken ikäisille. Hoidon tulos riippuu iästä ja ihon kunnosta. Myös nuoret voivat hyötyä hoidosta esimerkiksi silloin, kun heillä on geneettisesti tarvetta kiinteytykselle: raskaat luomet tai taipumus otsan vahvoihin vaakaryppyihin. Esteitä hoidolle on rikkoutunut iho, kehon tulehdustila, immuunisairaudet tai sydämen tahdistin.


Nyt odottelen jännityksellä tuloksia! Seuraa ihon uudistumisen vaiheita KoivuTV:n Instagramissa!


On tärkeää huomioida, että jokaisen iho reagoi eri tavoin hoitoon ja lopullinen tulos saattaa olla nähtävissä vasta useiden kuukausien, joillain vasta kuuden kuukauden kuluttua. Itselläni ihotyyppi on näköjään sellainen, että tulokset näkyvät hitaasti. Toipuminen oli alussa melko hidasta, kivuliasta ja turvotusta oli runsaasti. Hoito kannattaa aikatauluttaa siten, että viikon sisään ei ole tärkeitä menoja.


Lisäys hoitojakson jälkeen: Minulle tehtiin silmänympärysalueelle Plaxpot-hoito yhteensä kolme kertaa puolen vuoden sisään, sillä en yhden kerran jälkeen saanut haluttuja tuloksia. Lopputulos hoitojakson jälkeen oli se, että yläluomen ihon alta poistui rasvaa ja iho näytti venähtäneeltä ja ryppyiseltä. Ennen Plaxpot-hoitojaksoa yläluomi oli raskas, mutta täyteläinen ja kimmoisa.

 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:Seuraa KoivuTV:n ohjelmia some-kanavissamme:


KoivuTV on uusi viihteellinen hyvinvointiohjelma ja lifestylekonsepti. Julkaisemme inspiroivia hyvinvointiaiheisia podcasteja, kiinnostavia asiantuntijahaastatteluita ja julkisuuden henkilöiden vinkkejä hyvään oloon ja jaksamiseen.


KoivuTV:n juontajana ja käsikirjoittajana toimii viulisti-näyttelijä, tanssi-liiketerapiamenetelmien ohjaaja, esiintymisvalmentaja, LCF Life Coach, Karisma Coaching -valmennuskonseptin perustaja Johanna Koivu.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
bottom of page