top of page

Imeytyvätkö käyttämäsi ravintolisät vai syötkö niitä turhaan?

Päivitetty: 29. toukok. 2019

Kaupallinen yhteistyö: PUR-kauppa

Mitä eroa on synteettisillä ja luonnollisilla ravintolisillä? Entä mitä etua on ruualla kasvatettujen vitamiinien käytöllä? Katso KoivuTV:n haastattelu ja kuulet asiasta lisää!


KoivuTV:n Johanna Koivu tapasi Wild Nutritionin johtavan asiantuntijan ja yrityksen perustajan Henrietta Nortonin I love me 2017 -messuilla. Henrietta kertoi, kuinka viime aikoina huomio on kiinnittynyt entistä enemmän ravintoaineiden imeytymiseen niin ruoasta kuin ravintolisistä.


Edullinen, synteettisesti valmistettu tuote ei anna samoja tuloksia kuin laadukas valmiste jossa ei ole käytetty imeytyvistä haittaavia halpoja sidosaineita. Tämän lisäksi ymmärrys on kasvanut siitä, että imeytyvyys ei takaa kaikkea, jos ravintoaine ei pääse kulkeutumaan solutasolle vaikuttamaan siellä missä sen pitää.

Katso kiinnostava haastattelu klikkaamalla ylläolevaa kuvaa ja opi lisää ravinteiden imeytymisestä ja synergiasta!


 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:


Olisi mukava, jos seuraisit myös some-kanaviamme:


KoivuTV on uusi viihteellinen hyvinvointiohjelma ja lifestylekonsepti. Julkaisemme inspiroivia hyvinvointiaiheisia podcasteja, kiinnostavia asiantuntijahaastatteluita ja julkisuuden henkilöiden vinkkejä hyvään olon ja jaksamiseen. KoivuTV:n juontajana ja käsikirjoittajana toimii Lauri Tähkä ja Elonkerjuusta tuttu viulisti-näyttelijä, tanssi-liiketerapiamenetelmien ohjaaja, LCF Life Coach, esiintymisvalmentaja, Johanna Koivu.0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
bottom of page