top of page

Mitä terapiassa tapahtuu? Haastattelussa Sanna-Kaisa Hongisto

Päivitetty: 29. lokak. 2023

Toimittaja, tietokirjailija ja viestintäalan yrittäjä, Sanna-Kaisa Hongisto, kertoo KoivuTV Podcastissa Johanna Koivulle siitä, mitä terapiassa tehdään, millainen on sopiva terapeutti ja voiko terapiasta olla jotain haittaa. Haastattelussamme Hongisto kertoo myös omasta terapiakokemuksestaan.Sanna-Kaisa Hongiston esikoisteos, Mitä terapiassa tapahtuu, kokoaa yhteen asiantuntijoiden haastatteluita ja terapiassa käyneiden kokemuksia.


Siitä ei ole kovin pitkä, kun terapiassa käynnistä puhuttiin häpeillen ja se oli merkki jonkinlaisesta heikkoudesta tai kyvyttömyydestä hallita omaa elämäänsä. Nykyään terapiassa käynti tuntuu olevan trendikästä ja monet julkisuuden henkilöt kertovat siitä avoimesti. KoivuTV Podcastissa keskustellaan Sanna-Kaisan kanssa siitä, mistä tässä asennemuutoksessa on hänen mielestään kysymys.


Kuulemme Sanna-Kaisalta myös siitä, milloin on hyvä hakeutua terapiaan ja mistä olisi hyvä lähteä liikkeelle.


Kuuntele KoivuTV Podcast klikkaamalla allaolevaa linkkiä. Voit myös mennä podcast-sivulle tai kuunnella jakson seuraavista kanavista: Spotify, Apple Podcast tai Google Podcast.
Sinua saattaisi kiinnostaa myös: Onko sinulla terve suhde ruokaan?


On myös kiinnostavaa kuulla asiasta, josta harvemmin avoimesti puhutaan: voiko terapiasta olla haittaa? Jos terapiassa ei päästä eteenpäin, niin saatetaanko pahimmillaan vahvistaa häiritsevien ajatusten valtaa elämässä? Sanna-Kaisa Hongisto kommentoi selvitystensä perusteella sitä, voiko terapiassa traumatisoitua pahemmin.


Kuulemme KoivuTV Podcastissa myös, mistä tunnistaa hyvän ja huonon terapian tai terapeutin. Saamme myös vastauksen kysymykseen terapeutin vaihtamisesta.


On tärkeää muistaa, että terapia ole välttämättä hauskaa ja kevyttä, vaan usein edessä on pitkä ja raskas prosessi. On kiinnostavaa, että vaikka terapia harvoin on quick fix, josta tulee heti parempi olo, niin on olemassa syitä, jotka motivoivat asiakkaita jatkamaan siitä huolimatta.


Sanna-Kaisa Hongisto keskustelee KoivuTV Podcastissa Johanna Koivun kanssa myös coachingin ja terapian eroista ja siitä, miten valita näiden kahden välillä.

Kuulen mielelläni ajatuksiasi tästä postauksesta! Olisi myös mukava tavata somessa:❤ Johanna


KoivuTV on viihteellinen hyvinvointiohjelma ja lifestylekonsepti. Julkaisemme inspiroivia hyvinvointiaiheisia podcasteja, kiinnostavia asiantuntijahaastatteluita ja julkisuuden henkilöiden vinkkejä hyvään oloon ja jaksamiseen.


KoivuTV:n tuottajana ja käsikirjoittajana toimii viulisti-näyttelijä Johanna Koivu. Johanna on myös teatteriohjaaja, esiintymis- ja karismavalmentaja, draaman opettaja, tanssi-liiketerapiamenetelmien ohjaaja, ratkaisukeskeinen valmentaja LCF Life Coach® Master, Business Coach ja NLP Practitioner. Tutustu myös Johannan perustamaan Karisma Coaching® -valmennuskonseptiin!


Johanna Koivun tarjoama coaching pohjautuu positiiviseen psykologiaan, ratkaisukeskeisyyteen, NLP-menetelmiin ja kognitiiviseen käyttäytymistieteeseen. Johannalla on käytössään edellä mainittujen lisäksi 20-vuotinen kokemus kouluttamisesta ja mentoroinnista, tanssiterapeuttisten menetelmien ja ilmaisullisten tekniikoiden pohjalta kehitetty Kehollisen tunneilmaisun metodi sekä laaja holistinen terveystietämys (hyvinvointivaikuttaja ja -bloggari: Voi Hyvin -lehti ja Kotiliesi, funktionaalisen lääketieteen ja terveys- ja hyvinvointigeenitestien tulkinnan koulutukset).


Uusi asiakas - haluaisitko, että kartoitetaan sinun elämäntilanteesi? Nyt sinun kannattaa käyttää hyödyksi mahdollisuus ilmaiseen 20 minuutin etäkonsultaatioon Johannan kanssa: https://www.karismacoaching.fi/yhteys


Voit samalla tutustua myös Johannan Eroon esiintymisjännityksestä -verkkokurssiin.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
bottom of page