top of page
Eini-ja-Johanna-Koivu-KoivuTV.jpg

koivutv podcast #5 - EINI

KoivuTV Podcast - vieraana ihana laulaja Eini. Johanna Koivu tapasi Einin Euroviisuetkoilla Yleisradion studion meikkihuoneessa ennen suoraan lähetykseen rintämistä. Aiheina esiintyminen, jännittäminen ja Einin tarina. Seuraavana päivänä Eini ja Johanna kokeilivat yhdessä Hypoxi-hoitoa. Kuuntele mitä Eini tykkäsi hoidosta. Kuulet samalla mikä ihmeen Hypoxi-hoito.

Aira-Johanna-halaus.jpg

koivutv podcast #4 - AIRA

Aira Samulin KoivuTV:n vieraana. Tässä Podcastissa on tarjolla 54 minuuttia viisautta, lämpöä ja ymmärrystä. Siitä pitää huolen Aira Samulin, jonka KoivuTV:n Johanna Koivu tapasi huhtikuussa 2018. Jaksossa mukana huippuvinkit kaikille yrittäjille sekä siihen, miten pysyä kunnossa ja elää pitkä sekä aktiivinen elämä.

koivutv podcast #3 - Ola

Ola Miettinen on 93-vuotias sotaveteraani, joka on elänyt vaiherikkaan elämän. Ola joutui sotaan jo nuorena miehenä, mutta yllättää kun kertoo, ettei sota opettanut hänelle mitään. Sen sijaan Ola kertoo, että sodassa solmituilla kontakteilla oli iso merkitys hänen tulevaan työuraansa. Ola Miettinen on yksi suomalaisen autokaupan pioneereista, jonka tarinaan voi tutustua Kalevi Karusuon Fiude - sata vuotta helsinkiläistä autokauppaa -kirjassa. Mutta mikä on Olan pitkän iän salaisuus?

koivutv podcast #2 - KATJA

Elämästä on dokumentaarinen haastattelusarja, jossa Koivu.tv:n Johanna Koivu tapaa suomalaisia selviytyijiä. Ensimmäisessä jaksossa Johanna tapasi 93-vuotiaan sotaveteraanin. Nyt Johanna keskustelee valokuvaaja Katja Tammisen kanssa, joka kävi todella lähellä kuolemaa tuntemattoman iho-infektion takia. Katja iho paloi sisältä päin laajoilta alueilta. Vaikeaa elämäntilannetta helpotti huumori, mutta pelastus tuli rakkaudesta. Katja tapasi sairaalassa tulevan miehensä Tommin.

koivutv podcast #1 - irina

Koivu.tv Podcast jaksossa 1 vieraana on laulaja Irina, jonka kanssa Johanna kokeilee Lahdessa EnergyFlyn vieraana AntiGravityä. Tutustumme äärimmäisen tärkeää aiheeseen eli syöpäkoirien koulutukseen Viikissä. Muistakaa tukea toimintaa, sillä sitä koskaan kenelle syöpä on tulossa. Koirat haistavat syövän paljon aiemmin kuin sitä voidaan muuten todentaa. Tampereella Johanna kokeilee iilimatohoitoa, joka on vanha kansanparannus-keino.

  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
bottom of page