top of page

Hampurin lentävä joulupukki!

Päivitetty: 23. jouluk. 2020

Tänä jouluna tunnelmoidaan Hampurin runsaalla ja näyttävällä joulutorilla sekä nähdään lentävä joulupukki. Lisäksi esitellään Hampurin persoonalliset matkavinkit.

Näyttävät joulumarkkinat ovat hyvin suosittuja tapaamispaikkoja ja keräävätkin sankoin joukoin ihmisiä nauttimaan lämpimistä juomista ja runsaista jouluherkuista. Markkinoilla voi myös ihastella sepän työskentelyä, vanhanajan karusellia tai korkealla ilmassa kiertävää leikkijunaa.


Lisäksi Johanna tutustuu Hampurin persoonallisten sisustus- ja vaatekauppojen tarjontaan sekä esittelee sympaattisen suosikkiravintolansa. Videoltamme löydät inspiraatiota kodin juhlasisustukseen, persoonalliseen pukeutumiseen ja tietenkin Hampurin kiinnostaviin matkailukohteisiin.


Tunnelmoi kanssamme tänä jouluna lämminhenkisen videomme parissa. Klikkaa kuvaa ja näet lisää!Sinua saattaisi kiinnostaa myös:Olisi mukava, jos seuraisit myös some-kanaviamme:


KoivuTV on viihteellinen hyvinvointiohjelma ja lifestylekonsepti. Julkaisemme inspiroivia hyvinvointiaiheisia podcasteja, kiinnostavia asiantuntijahaastatteluita ja julkisuuden henkilöiden vinkkejä hyvään oloon ja jaksamiseen.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
bottom of page