top of page

7 vinkkiä: Ihanimmat joululahjat 2023

Päivitetty: 9. jouluk. 2023

Muista tänä vuonna läheisiäsi hyvinvointia lisäävillä, eettisillä lahjoilla. Keräsin tähän postaukseen hoitoja ja tuotteita, joista itse pidän ja joita voin hyvillä mielin suositella myös sinulle. Toivon tämän postauksen inspiroivan sinua levittämään lähipiiriisi hyvää mieltä ja arjen luksusta.Aromaattinen Siskonpeti -kasvohoito stressaantuneelle


Holistisen kauneudenhoidon uranuurtajien Minna Oeyn ja Johanna Joutsenniemen perustamassa Siskonpeti kauneus- ja hyvinvointihoitolassa osataan hemmotella asiakasta. Lähes kolmenkymmenen vuoden kokemus näkyy tiedossa, taidoissa ja näkemyksessä: kauneutta ei hoideta pelkästään ulkokuorta kiillottamalla vaan myös sisäisesti hyvinvointia ja terveyttä tukemalla. Vuonna 2022 perustettu hoitola sijaitsee Hakaniemessä ja Töölössä. Hakaniemen toimipisteen kaunis hoitohuone on sisustettu harmonisesti maanläheisin värein. Minulle on tärkeää, että hoitoympäristö on rauhallinen ja harmoninen, jotta pystyn rentotumaan kunnolla.


Kokonaisvaltaisesti ihoa kaunistava anti-stress -kasvohoito lupaa tasapainottaa mielen ja kehon ja sen se totisesti tekee. Kyseessä on Siskonpedin suosituin hoito ja hoitoa testattuani ymmärrän hyvin, miksi. Hoidon jälkeen olo on auvoinen.


Aromaattinen Siskonpeti -kasvohoito ei ole mikään tavallinen kasvohoito, vaan paljon, paljon enemmän. Se on moniaistillinen elämys ja monipuolisin hoito, missä olen koskaan käynyt.

Hoito perustuu ensiluokkaisten aromaattisten kasviöljyjen ja kukkavesien sekä ihoa puhdistavien ja kirkastavien erikoissavien ihoa elvyttävään voimaan. Hoidossa rentoutetaan selkä, niska, pään- ja kasvojen alue erilaisia holistisia hierontamenetelmiä sekä LED-valoterapiaa hyödyntäen.

Hoidon alussa selkä hierottiin öljyllä, joka sisälsi mm. laventelia, eukalyptusta ja santelipuuta. Tällä öljyllä hierottiin myöhemmin myös jalat ja kädet. Seuraavaksi selkään levitettiin savipakkaus karkeasta vihreästä savesta. Kasvot puhdistettiin Rhassoul-savella, kameliaöljyllä ja Melissa-hydrolaatilla, jonka jälkeen kasvojen ihoa hoidettiin turkoosilla LED-valolla 15 minuutin ajan. LED-hoidon jälkeen kasvoille imeytettiin rullauksella Melissa-hydrolaatti.


Kasvohierontaan minulle valittiin Siskonpedin oma kasvoöljysekoitus Rusoposki ja Kameliaöljy. Tämän jälkeen kasvoille laitettiin naamioksi Rose Thermal -savi, jonka päätteeksi kasvot viimeisteltiin Rusoposki-öljyllä, jonka sain myös kotihoitoon.


Hinta ja kesto: 90 minuuttia, 145€

Sijainti: Hämeentie 8 ja Vänrikki Stoolin katu 1 D 36, Helsinki

Yhteys ja varaukset: www.siskokullat.com


LED-valoterapia ja Lymfaboots -yhdistelmähoito modernia teknologiaa arvostavalle

Tässä helppo joululahja, joka sopii kaikille ihontyypeille, on nopea toteuttaa - vaikka kesken työpäivän - eikä sotke meikkejä tai kampausta.


LED-valoterapia perustuu valon eri taajuksien ihokudosta aktivoivaan ja uudistavaan vaikutukseen. LED-valo lisää kollageenin ja elastiinin tuotantoa, ja sillä voidaan hoitaa erilaisia ihon epätasapainotiloja kuten couperosaa, pigmenttimuutoksia, ruusufinniä, arpikudosta.


Turvotuksia poistava Lymfaboots-hoito + LED valoterapia on tehokas yhdistelmähoito, joka huoltaa sekä kasvot että vartalon. Lymfaboots-hoito poistaa turvotusta, parantaa vastustuskykyä, aineenvaihduntaa sekä verenkiertoa. Lisäksi se vähentää selluliittia ja palauttaa liikunnan jälkeen.


Minulle valittiin Lymfaboots-hoidon ajaksi kasvoille keltainen valo, joka stimuloi lymfaa, rauhoittaa ihon punoitusta, edesauttaa solujen hapenottokykyä ja parantaa ihon

vastustuskykyä. Hoidon jälkeen kasvojen iho oli kirkas ja kuulas. Jalat tuntuivat kevyiltä ja olo oli sekä rento, levännyt että virkistynyt.


Tässä muutama esimerkki siitä, millaisia vaikutuksia valojen eri taajuuksilla on:


 • Violetti valo tehostaa solujen uusiutumista ja sitä voidaan käyttää epäpuhtaalle iholle, PODiin ja rosaceaan.

 • Punainen valo aktivoi kollageenin tuotantoa, käynnistää ihon korjausmekanismeja, herättelee fibroblastisoluja ja nopeuttaa solujen uudistumista.

 • Vihreä valo vaikuttaa auttaa estämään liiallista melaniinin tuotantoa ja hajottaa melaniinikertymiä

 • Turkoosi valo edistää imunesteen virtausta vaikuttaen kasvojen lymfakiertoon mm. turvotusta poistavanaHinta ja kesto: 45-60 minuuttia, 75€

Sijainti: Hämeentie 8 ja Vänrikki Stoolin katu 1 D 36, Helsinki


Tropiikin eksotiikkaa talven keskelle


Leahlani - Huumaavia trooppisia tuoksuja, silkkisiä koostumuksia ja huikeaa tehoa!


Leahlani on ihonhoitosarja, jonka tuotteet valmistetaan käsin pienissä erissä Kauiailla. Tuotteet sisältävät ainoastaan 100% ihoa hoitavia raaka-aineita, joista mahdollisimman moni hankitaan paikallisesti Havaijilta. Tuotteet ovat kauniita kuin korut ja niiden koostumukset ovat hurmaavia. Sarja on syntynyt kosmetologi ja kasvialkemisti Leah Klasovsky'n omien iho-ongelmien pohjalta, mutta tuotteet hoitavat uskomattoman monipuolisesti eri ihotyyppien tarpeita ja maksimoivat ihon hehkun ja hyvinvoinnin. Leahlani on ihonhoitofilosofialtaan erityisen poikkeuksellinen, sillä sarjan kaikki tuotteet hoitavat ihoa todella monipuolisesti - ne auttavat ylläpitämään ja palauttamaan optimaalisen kosteustasapainon, tasapainottavat talintuotantoa, suojaavat ihoa ennenaikaisilta ikääntymismuutoksilta ja tukevat kollageenin tuotantoa ja ihon kimmoisuutta.


Siihen, mihin monelta sarjalta tarvitaan monta erillistä tuotetta, riittää Leahlanilta 1-2.

Sarja on täydellinen hänelle, joka haluaa iholleen upean hehkun ja parhaat mahdolliset tulokset ihonhoidossa ilman monimutkaista ihonhoitorutiinia. Upea lahja siis jokaiselle, joka haluaa ennaltaehkäistä ja hoitaa jo syntyneitä ikääntymisen merkkejä iholla.Miksi ihonhoito on tärkeää?


- Iho on kehomme suurin elin. Silti moni hoitaa (tai jättää hoitamatta) sitä kuin elotonta lättyä. Usein unohtuu, että iho osaa tehdä ihan valtavasti asioita ja korjata itseään kun sille vain annetaan siihen mahdollisuus. Tämän vuoksi ihonhoidossa sanonta Less is more todellakin pätee. Näemme toistuvasti kuinka ihonhoidossa päästään parhaisiin tuloksiin kun käytössä on muutama tarkkaan valittu, oikeasti laadukas tuote 10-vaiheisen ihonhoitorutiinin sijaan, Kati Partanen Twistbe'ltä toteaa. - Sillä miten, milloin ja millaisia tuotteita käytämme on valtava merkitys siihen millaisia tuloksia ihonhoidossa voi odottaa saavansa. Arvioimme mukaan jopa puolet suomalaisten ihohaasteita ja ongelmista johtuu vääränlaisista ihonhoitotottumuksia ja tuotteista. - Eikä ihonhoito ole suinkaan vain kosmetiikkaa. Ihonhoitoa voisi ajatella kerroskakkuna: Kosmetiikka on kakun kuorrutus ja elintavat (ruokavalio, uni, palautumisen ja kuormituksen välinen suhde, liikunta, henkinen hyvinvointi) ovat kakun eri kerroksia. Parhaan kakun saat vakailla hyvillä kerroksilla ja maltillisella määrällä kosmetiikkaa. Meillä ihonhoidon kokonaisvaltaisuus on kaiken sen huomioimista ja ymmärtämistä mikä ihon kuntoon vaikuttaa.


Leahlani Pamplemousse Tropical Enzyme Cleansing Oil puhdistusöljy 100ml: 69,90€

Entä miksi valita luonnonkosmetiikka?

- Se, että valitsee luonnonkosmetiikan ei automaattisesti tarkoita, että tulisi ostaneeksi parempia tuotteita tai saisi parempia tuloksia, Kati jatkaa.


- Luonnonkosmetiikkaa ostaessaan välttää kuitenkin laajasti käytetyt, ongelmalliset raaka-aineet kuten synteettiset hajusteet, väriaineet, säilöntäaineet sekä hormonihäiriköit ja karsinogeeniset raaka-aineet. Toiset luonnonkosmetiikan sertifikaatit kuitenkin sallivat esimerkiksi voimakkaiden iho-oireita aiheuttavien synteettisten surfaktanttien käytön, mikä on tietenkin hankalaa kuluttajalle. - Me Twistbellä keskitymmekin tarkastelemaan kosmetiikkaan aina raaka-aineiden kautta - ei sertifikaattien, mainostekstien tai pakkauksen.


The One - Luonnollista ihonhoitoa ikääntymismuutoksia vastaan


Pintakuivalle talvi-iholleni tehokosteutukseksi Kati Partanen valitsi Leahlanin tuotteiden lisäksi Nuori The One -voiteen ja kasvovedeksi superkosteuttavan Vital Unifierin.


Nuori-sarjan perustaja Jasmi on suomalainen, vaikka sarja onkin Tanskasta. Hän on tehnyt uraa L'Orealilla missä havahtui kosmetiikkatuotteiden tolkuttoman pitkiin päiväyksiin ja halusi luoda aidosti aktiivisen, tehokkaan ja tuoreen kosmetiikkasarjan. Siitä nimi NUORI. Tuotteet tehdään 10-12 viikon välein Tanskassa maksimaalisen tuoreuden takaamiseksi. C-vitamiini on hyvä esimerkki raaka-aineesta josta ei ole enää mitään iloa jos tuote on odottanut käyttöä kaupan tai varaston hyllyssä 2 vuotta tai pahimmassa tapauksessa 5-10 vuotta.


Valtaosa sarjan tuotteista ei sisällä synteettisiä tai edes luonnollisia säilöntäaineita lainkaan, ja ne sopivat siten loistavasti myös herkimmille. Nuori The One sisältää vaikuttavan listan aktiiviaineita, kuten esimerkiksi:

 • Niasiiniamidia, jolla on myös retinolin kaltaisia vaikutuksia

 • Hyaluronihappoa kahdessa eri molekyylikoossa mahdollistamaan ihon maksimaalisen kosteutuksen sen eri kerroksissa ja juonteiden häivyttämiseen

 • Bakuchiolia, joka on 100% luonnollinen vastine A-vitamiinille (retinolille). Se tuo iholle retinolin kaltaisia hyötyjä eli nopeuttaa ihosolujen uudistumista ja stimuloi kollageenin tuotantoa - ilman retinolin tunnettuja haittavaikutuksia kuten ihoärsytystä, hilseilyä ja valoherkkyyttä.

 • Peptidejä, jotka stimuloivat ihon luontaista kollageenin tuotantoa ja ovat retinolin ohella yksi kosmetiikan tutkituimmista ikääntymismuutoksiin vaikuttavista raaka-aineista. Parantavat ihon kimmoisuutta sekä sammuttava iholla tulehdusta.


Sijainti: Lapinlahdenkatu 7, Helsinki

Verkkokauppa: TwistbeKarisma Queen® -korvikset näyttävien korujen ystävälle


Joulu on saapunut myös KARISMAkauppaan! Erilaisten mentaali-, kehotietoisuus- ja esiintymisvalmennusten lisäksi tarjoan asiakkailleni uniikkeja korvakoruja.


Karisma Queen® -korvikset sopivat kaikille oman elämänsä karismakuningattarille. Nämä kiiltävät killuttimet tuovat kantajalleen inspiraatiota, asennetta, uskallusta ja naisellisuutta. Karisma Queen® -korvisten kantaja ei jää seinäkukkaseksi!


Korvikset ovat kevyttä akryyliä, joten ne ovat miellyttävät päällä ja tuovat ihanaa luksusta arkeen ja juhlaan. Tue tänä vuonna suomalaista designia, naisyrittäjyyttä ja käsityötä.

Karisma Queen -korvikset on pakattu kauniiseen korurasiaan. Korujen suunnittelu on omaa käsialaani yhteistyössä MAMAkorun kanssa. Korvisten materiaalina on hopeanvärinen peiliakryyli, jossa tausta on valkoinen tai ruusukulta mustalla taustalla. Ruusukullan väriset korvikset ovat taustaltaan mustat. Metalliosat ovat kirurginterästä ja renkaat ovat nikkelivapaata korumetallia.


Hinta: 45€ (sisältää postikulut Suomessa)

Verkkokauppa: KARISMAkauppa

Verkkokauppa: MOON Designstore

Sijainti: Kauppakeskus Epstori, Koulukatu 16, SeinäjokiOsteopatiaa lempeän kosketuksen ystävälle


Moni läheinen kamppailee kroonistuneen väsymyksen, univaikeuksien, päänsäryn,

aivosumun, keskittymisvaikeuksien sekä kehon kipujen ja toimintahäiriöiden kanssa (kuten

esimerkiksi vatsantoiminnan häiriöt, sydämen tuntemukset, raskaaksi tulemisen vaikeudet ja

hengityksen aleneminen). Jopa pienten vauvojen, lasten ja nuorten kehojen vaivat ovat

runsaasti esillä tiedotusvälineissä. Erinomainen joululahja terveytensä parissa tuskailevalle on lahjakortti osteopaatin hoitoon.Osteopaatin vastaanotolla etsitään ratkaisua terveyden vahvistamiseen manuaalisella

osteopatiahoidolla sekä monipuolisilla elämäntapa- ja itsehoitoneuvoilla. Tulosyinä ovat

moninaiset vaivat ja osteopaatin asiakkaita ovat kaikki ikäryhmät vauvasta vaariin.


Osteopaatin hoito on turvallista: ammattikorkeakoulutasoisen peruskoulutuksen ja

Terveydenhuollon ammattilaisen nimikkeen lisäksi laaja-alaisten, monesti ulkomaisten,

jatkokoulutusten ja anatomiakokemuksen kartuttaessa tietotaitoja ja osaamista.


Lempeän kosketuksen osteopatia pyrkii rauhoittamaan ja tasapainottamaan kehoa ohjaavan

sympaattisen hermoston ylitilaa, vapauttamaan hengityksen täyden kapasiteetin tukemaan

solujen hyvinvointia sekä vahvistamaan faskioiden, lihasten ja sisäelinten liikkuvuutta.


Hoito on miellyttävää ja rentouttavaa kehon koskettamista ja käsittelyä. Kullekin

asiakkaalle toteutetaan hänelle parhaiten sopiva yksilöllinen hoitokerta ja hoitojen sarja.


Hinta ja kesto: Kertahoito 55 min. (70€) tai 90min (100€). Sarjakortti 5 x 55 min. (300€). Lapset alle 8 v. (50€).

Sijainti: Lapinlahden Lähde, sairaalapuiston historiallinen sairaalarakennus, Helsinki

Yhteys: 0400 704418, www.annelitalvitie.com


Tehokas pikatreeni kiireiselle


Galileo-vibraattoriharjoituslaite on alunperin luotu venäläisille kosmonauteille. Tämä lääkinnällinen hoitolaite aktivoi jopa 97 prosenttia lihassäikeistä ja auttaa ehkäisemään lihasvoiman menetystä sekä luukatoa painottomuuden tilassa.


Galileolla on kaksiosainen vaikutus lihaksistoon, sillä se vahvistaa ja rentouttaa samanaikaisesti. Keinulautaperiaatteella toimiva laite aktivoi tahdosta riippumattomia syviä lihaksia, jotka ovat usein heikot sekä ulkolihaksia, joita olemme tottuneet harjoittamaan.


Galileo on keinulautaperiaatteella toimiva koko kehon vibraatiohoitolaite, jonka fysiologinen liikkumismuoto takaa tehokkaan, miellyttävän ja turvallisen hoidon. Galileon liikerata vastaa kävelyä tai juoksua tiivistetyssä muodossa. Galileo toimii kuten keinulauta, joka värähtelee puolelta toiselle säädettävällä taajuudella.


Katso KoivuTV:n Galileo-testivideo klikkaamalla kuvaa:


Galileo-laitteen uskomattomat vaikutukset motivoivat treenaamaan niitäkin, jotka eivät perinteisestä lihastreenistä innostu.


Galileo voi ennaltaehkäistä ja hoitaa monia sairauksia, kasvattaa lihasten tehoa, vahvistaa luita ja parantaa käyttäjien hyvinvointia tehokkaasti ja pienellä ajankäytöllä. Galileolla voi hajottaa rasvakudosta, vähentää selluliittia ja kiinteyttää ihoa sekä parantaa hapenottokykyä ja lisätä virkeyttä.


Tärkeää huomioida: ennen itsenäistä Galileon-laitteen käyttöä, tulee käydä läpi kolme ohjattua Galileo-harjoittelukertaa.


Hinta ja kesto: Ohjattu Galileo-harjoitus 30 min. (35€). Sarjakortti itsenäiseen Galileo-treeniin: 5 kerran kortti 59,00 € (voimassa 2 kk) ja 10 kerran kortti 99,00 € (voimassa 3 kk) Sijainti: Humalistonkatu 17 b, Turku ja Selkämerenkatu 1, Helsinki

Yhteys: www.oloni.fi
Helpotusta esiintymisjännityksestä kärsiville


"Olen tosi kiitollinen, että löysin tämän kurssin ja ylitin pelkoni."


Esiintymisjännitys on hyvin yleinen ongelma. Moni haluaisi olla rennompi ja itsevarmempi ihmisten edessä. Lohduttavaa on, että jännittämisen kanssa voi oppia elämään ja sen kanssa voi tulla toimeen. Pelkoon voi tutustua ja sen kanssa voi ystävystyä. Jännittämisen vuoksi ei tarvitse luopua tärkeistä tilaisuuksista, esimerkiksi työuralla etenemiseen liittyen.


Karismakoulu Masterclass: Eroon esiintymisjännityksestä -verkkokurssille olen kerännyt tärkeimmät ja tehokkaimmat harjoitukseni jännittämisen lieventämiseen. Karismakoulu Masterclass: Eroon esiintymisjännityksestä -verkkokurssi sisältää laadukkaita, TV-tasoisia videoita, kirjallisia harjoituksia ja äänitteitä, joihin olen laittanut kaiken 20-vuotisen kokemukseni esiintyvänä taiteilijana ja jännittäjien valmentajana.


Asiakkaani ovat muun muassa päässeet eroon beetasalpaajista ja saaneet huimia onnistumisen kokemuksia ylittäessään itsensä esiintymistilanteissa.

Eroon esiintymisjännityksestä -verkkokurssin avulla opitaan löytämään aivan uudenlaista turvaa, rentoutta ja säkenöivää karismaattisuutta esiintymis- ja vuorovaikutustilanteisiin. Karismakoulussa mielikuvaharjoittelemme tavalla, jolla huippu-urheilijat ja ammattiesiintyjät valmistautuvat parhaaseen mahdolliseen suoritukseen.

Kurssin harjoitukset auttavat rauhoittamaan hermostoa ja sitä kautta rentouttamaan kehoa. Kun opimme parempaa tunteiden säätelyä, emme ole enää katastrofiajatusten vietävissä. Harjoittelun kautta hermostunut ja levoton mieli rauhoittuu ja vahvistuu.


"Eroon esiintymisjännityksestä -verkkokurssista sain monien harjoitusten kautta varmuutta esiintymiseen ennen esiintymistilanteita ja myös valmistautumiseen esiintymispäivänä.

Työtehtävieni muutoksen myötä työtehtäviini kuuluu asiakastilaisuuksissa luennointi ja esiintymisjännityksestä kärsivälle tämä tuntui aluksi mahdottomalta tehtävältä. Kurssin kautta sain rohkeuden ja työkaluja läsnäolevaan esiintymiseen ja jännityksen hallintaan. Sain esiintymisen jälkeen kollegoiltani palautetta hyvästä esityksestä ja esiintymisestä."

Hinta: 247€

Kirjoita kassalla lisätietoihin lahjan saajan sähköpostiosoite ja toive verkkokurssin aktivointiajankohdasta.
Kuulen mielelläni ajatuksiasi tästä postauksesta! Olisi myös mukava tavata somessa:❤ Johanna
KoivuTV on viihteellinen hyvinvointiohjelma ja lifestyle-konsepti. Julkaisemme inspiroivia hyvinvointiaiheisia podcasteja, kiinnostavia asiantuntijahaastatteluita ja julkisuuden henkilöiden vinkkejä hyvään oloon ja jaksamiseen.


KoivuTV:n tuottajana ja käsikirjoittajana toimii viulisti-näyttelijä Johanna Koivu. Johanna on myös teatteriohjaaja, esiintymis- ja karismavalmentaja, draaman opettaja, tanssi-liiketerapiamenetelmien ohjaaja, ratkaisukeskeinen valmentaja LCF Life Coach® Master ja NLP Practitioner. Tutustu myös Johannan perustamaan Karisma Coaching® -konseptiin.Johannalla on käytössään 20-vuotinen kokemus kouluttamisesta ja mentoroinnista, tanssiterapeuttisten menetelmien ja ilmaisullisten tekniikoiden pohjalta kehitetty Kehollisen tunneilmaisun metodi sekä laaja holistinen terveystietämys (hyvinvointivaikuttaja ja -bloggari: Voi Hyvin -lehti ja Kotiliesi, funktionaalisen lääketieteen ja terveys- ja hyvinvointigeenitestien tulkinnan koulutukset).

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


 • Black Facebook Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black Twitter Icon
bottom of page